Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why..................??

dlaczego gotowane żeberka wychodzą gumiaste?

Polecane posty

Gość why..................??

takie w sosie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co pewien czas....
Pomocz je na dobę w piwie ( najlepiej jasnym typu lager) opłucz i smaż na dużym ogniu a potem zmniejsz. Dolej wody wrzuć 2 cebule w kostkę i jedną porę, potem w połowie jabłko w kostkę ( zielone) i parę śliwek suszonych. Zamiast piwa może być posmarowanie musztardą na dobę i niekoniecznie opłukać, reszta to samo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość why..................??
dzięki,a podsmażyć tak aby lekko przypalić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×