Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiurr

Jaką lokówkę do gęstych długich włosów .

Polecane posty

Chciałam kupić lokówkę , tak do robienia ładnych delikatnych fal , lub delikatnych loków. nie za bardzo wiem jaką średnicę mam wybrać żeby mi nie zrobiła się " owca" z włosów . Jakie polecacie , konkretnie proszę o modele tak żeby też włosów nie niszczyły .

Gość mooov
Z całego serduszka polecam curl secret, przy gęstych włosach klasyczną lokówką możesz i z godzinę stać i nawijać. Automatyczną robiłam ostatnio kuzynce z baardzo gęstymi włosami i w 20min się uwinęłyśmy. Dodatkowo właśnie ciężej spalić sobie włosy bo sama wypuszcza c***asemka po określonym czasie. Skręt zależy od ustawionego czasu i temperatury, fale uzyskasz najszybciej. Wielkość loków też można w niektórych lokówkach zmieniać, ja mam z babyliss z wymienianą nakładką, i już naprawdę można wszystko wyczarować

Gość ramonaka
też mam długie włosy i bralam pod uwagę tą curl secret, widzialam że jest taka co można różnej wielkości loki robić, zawsze mi się marzyły hollywodzkie loki ale jak musiałam się przy moich włosach namachać żeby je pokręcić to dała sobie spokój, chyba z taką lokówką by było szybciej

Gość gwieska
o, ja mam bardzo podobnie jeżeli chodzi o włosy, są długie i gęste, czasami mam ochotę oddać połowę :) a czy na lokówce curl secret zrobię tylko fale czy mogę zrobić też taki troszkę mocniejszy skręt? Mam podatne włosy więc sądzę że spokojnie utrzymają takie loki

Gość suare
możesz zrobić różne loki, moja lokówka ma wymienne to koło i można robić różnej wielkości loki, fajne jest tez to ze można ustawić automatycnna zmianę kirunków kręcenia włosów, dzięki temu wygądają bardziej naturalnie, jest tez model z senorem temperatury, niejsze obciazenie dla wlosow