Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jugiiiiiiih

dziecko przestało lubić kąpiel

Polecane posty

Gość jugiiiiiiih

mój 14 miesięczny synek od kilku dni strasznie płacze podczas kąpieli. dziwi mnie to bo od urodzenia uwielbiał wodę i nigdy nie marudził podczas mycia. już nie wiem co mam robić żeby znowu polubił kąpiel.

Gość gfdgfdgfdhg
może go tatuś podtopił jak go kąpał?

Gość ale bym ci
sprawdz skórę dziecka , może ma gdzieś jakieś podrażnienie, spróbuj chłodniejszej wody niż zazwyczaj, dodaj do kąpieli emolient jakiś , wrzuć zabawki (co pewnie i tak robisz) zrób pianę , musi być jakaś przyczyna , gorzej jak jakaś psychiczna blokada po jakimś wypadku, wtedy odpuść i wejdź z dzieckiem pod prysznic :classic_cool:

Autorko,to normalne.Moje dzieci tez tak mialy,na szczescie po jakims czasie minelo.Musisz przeczekac ten okres,a wiadomo,ze kapac sie musi.Ja moim dzieciom do wanny kladlam pelno zabawek i to tez nie pomagalo,a najgorsze bylo mycie glowy,wtedy byl taki krzyk,ze szok

Gość jugiiiiiiih
no u nas też najgorzej jest podczas mycia głowy. nic mu nie zmieniłam podczas kąpieli i nagle z dnia na dzień zaczął robić takie cyrki podczas mycia że szok.

Gość ojtam ojtam
mój też ma takie okresy ale pare dni i mija - a z kąpielą wystarczy fajny płyn baa ja kupiłam ostatnio mydło w kostce dla dzieci i synek odrazu wskoczył myć się z nim - woda była aż biała od mydlin ale synek leci sie kąpać