Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forumowiczka1985

zdrada przez internet?

Polecane posty

Witam, Przez ponad 2 miesiące pisałam z innym facetem będąc od 11 lat w związku. Mój facet się dowiedział i jedyne co usłyszałam to sz.... Zaczęło się od tego że zaczął mi prawić komplementy. Później było pisanie o seksie w wannie, o orgazmach itp., następnie poprosiłam go o numer telefonu i pisaliśmy sms'y. Kilka dni przed tym jak mój się dowiedział wysłałam mu swoje zdjęcie. Ja uważam że to nie jest zdrada bo to nierealne, a co wy na to?

Gość fdhgfj
oczywiście ze to jest zdrada.

Gość jojpjppopk
a gdyby to twój facet pisał z inną o seksie i orgazmach? oczywiście, że to zdrada.

Gość papirówka
ja bym się czuła zdradzona, nie tak jak w dosłownym fizycznym zrozumieniu ale jednak, a ty autorko? miałabyś do niego żal, gdyby on to robił? jak się dowiedział w ogóle?

Gość upupupupu
zdrada

Gość takaona*
Odpowiedz sobie na pytanie czy czułabyś się zdradzona gdyby twój partner pisał z inną kobietą przez internet. Dla każdego zdrada oznacza co innego ja czułabym się oszukana.

dwoiedział się ponieważ zmieniłem hasło na stronie telefonii komórkowej gdy zaczęłam pisać sms'y. Sama się wkopałam. Czy ktoś miał do czynienia z czymś takim i druga strona mu wybaczyła?

Gość pomysłowa Gośka
a ty chcesz tego wybaczenia?:P

Gość erwererererrtrt
bo faktycznie jestes szmatą skoro kręci cie jakis niedorozwoj co cie nie zna a pisze bzdury o seksie

Gość Jakie to żałosne!
Jasne ze to zdrada.Czy nie masz nic lepszego do roboty tylko nawijasz z facetami o seksie? Wszystko bym ściągnął jako dowód dla Sadu i bym cie wypierdolił na zbity pysk. Oczywiście rozwód z twojej winy wycieraczko!😡

Gość bu..
fajne jaja, jatyo przerabiam, tyle że to ja jestem tą zdradzoną i to przez sex kamerki.. no :(

Gość bu..
fajne jaja.. ja to przerabiam od drugiej strony i nie jest mi do smiechu... nie wybaczę, za bardzo mnie to boli

Gość mixdownX
nie uwazam ze to zdrada jezeli nic nie wyszlo poza net

Gość Chie
Oczywiście, że zdrada, pisanie o sexie, orgazmach. Wiesz moim zdaniem możesz tylko błagać o wybaczenie i obiecywać, że się więcej to nie powtórzy,i mieć nadzieję, że uwierzy.

Gość mixdownX
jaka byla reakcja jego ? napisz cos wiecej?

Gość madraglowaa
Coz...fizycznie moze to nie zdrada,ale uwierz mi,ze gdyby to Tobie maz,partner zrobil ,to bylabys szczesliwa?Watpie..Jest to poniekad zachwiane zaufanie,choc dla Ciebie moze to nic wielkiego.Mimo wszystko ma prawo Twoj partner miec zal,bo w koncu gdzie jest lojalnosc Twoja wobec partnera?Mysle,ze jesli Wam zalezy na odbudowaniu zwiazku,to po czasie jakos moze to wroci do normy,chociaz pamietaj,ze z zaufaniem Jego moze byc juz roznie..

zapraszałam go do siebie ale nie przyjechał bo za daleko. albo zanim przesłałam zdjęcie to nie wiedział czy warto ale do niczego by nie doszło bo chciałam go tylko poznać. Ciągle o nim pisałam i rozmawiałam tylko o nim z kuzynką ale twierdzę że nic do niego nie czułam. Mój facet mnie oczywiście zostawił bo nie wierzy że go kochałam mogąc przerwać to w każdej chwili, a nie dopiero jak się dowiedział.

Gość no nie ,trzeba być płytkim
A jak ty byś się poczuła na jego miejscu ???????// Pewnie nic nie miałabys przeciwko temu co?

Gość no nie ,trzeba być płytkim
Pokaż mu że go kochasz .Może ci wybaczy i da szanse.Choć to co zrobiłaś jest raczej niewybaczalne .Ale sprobój.