Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewszystko jest zawsze takie

powiedzcie mi czy to patologia? :)

Polecane posty

rodzice + 8 dzieci w 2 pokojowym mieszkaniu w bloku, w dużym miescie, ojciec na rencie, matka pracujaca... dzieci w wieku 4-19lat

dla mnie patologia jest jak rodzic to alkoholik, bije dzieci, dzieci brudne, niewychowane. a jesli nie ma nic z tych rzeczy to wedlug mnie to nie patologia.

Gość Sylwester89...
Dla mnie też, takich ludzi powinno się sterylizować po 3-cim dziecku :O

masz racje, ale wiele osob mogloby pomyslec,że patologia, a dla mnie to byl dziwaczny przypadek, bo w tej rodzinie nie bylo alkoholu ani przemocy, co wiecej dzieci nie były zabiedzone, wyrosly na normalne osoby, a znam wiel przypadkow,ze coreczka mamus, a puscila sie majac 15 lat i zaciazyla :/ a z tej 10 osobowej rodziny nikt nie zaszedl w ciaze przed 20r.ż

Gość Sylwester89...
Ide klaskac czole,m

Gość Sylwester89...
Ludzie narzekają na Chiny, ale ich polityka jednego dziecka przydałaby się w Polsce. Kilka zmian, np maksimum troje dzieci na rodzinie, jeśli ktoś się nie zastosuje traci prawo do wszelkich zasiłków, zapomóg i pieniędzy myślących podatników :O

Gość weweqweqw
wg mnie tak, bo 10 osób na 2 pokojach, to jest beznadzieja, małe dochody mozna zrozumiec, ale jak sie jest na rencie nie robi sie 8 dzieci

Gość JestemKtoryJestem
Zgadzam się z Jowitą :)

ja znam sporo rodzin wielodzietnych i moze jedna albo dwie miala znamiona patologii ale z kazdej dzieci wyszly na ludzi, pozakladaly rodziny i maja dobra prace, badz ucza sie w dobrych szkolach. tam gdzie jest duzo dzieci a jest milosc to dzieci staraja sie zdobyc jak najlepsze wyksztalcenie zeby wyrwac sie z domu. a patologia to nie musi byc rodzinja wielodzietna. z jednym dzieckiem tez moze byc patologia.

Gość fkdkfkdfkdfhd
Sylwester ciekawe kto pozniej będzie pracował na nasze emerytury...

ja znam sporo rodzin wielodzietnych i moze jedna albo dwie miala znamiona patologii ale z kazdej dzieci wyszly na ludzi, pozakladaly rodziny i maja dobra prace, badz ucza sie w dobrych szkolach. tam gdzie jest duzo dzieci a jest milosc to dzieci staraja sie zdobyc jak najlepsze wyksztalcenie zeby wyrwac sie z domu. a patologia to nie musi byc rodzinja wielodzietna. z jednym dzieckiem tez moze byc patologia.

Gość pycka681
Ja mam 6 rodzenstwa i nie uwazam mojej rodziny za patologie!

Gość Sylwester89...
Na pewno nie zwierzęta które gnieździły się na kilku metrach kwadratowych 🖐️

Gość Patola!
patokogia jak nic!