Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczorkowsska

Chyba poroniłam.

Polecane posty

Gość ferfer
I to miałoby być dobre, utrzymać na siłę wczesną ciążę, którą organizm chciał odrzucić? Chyba po to żeby jakieś upośledzone, chore dziecko urodzić.

Gość Kaczorkowsska
Miałam usg w szpitalu także. Pani która je robiła powiedziała, że ok, a na echo chyba za wcześnie. Zobaczyłam takie kółeczko na tym usg i tyle. Jakie wyłyżeczkowanie :( nie straszcie proszę

Gość Kobiety trochę
klasy...Nie wstyd wam za wasze wulgarne wypowiedzi?

Gość a taki sposób może?
ale pocieszacie co za świat autorko ,wcale nie jest przesadzona,ze poroniłaś,nie martw sie na zapas,powtótz usg i betę ja tez krwawiłąm w 6 tygodniu i urodziłam Gabrysie

Gość dddduuuupp
daj jutro znać, powodzenia

Gość gaga lady gaga
czarno to widzę

Ja w 6tc bylam na USG gdzie bylo widac pecherzyk ciazowy ale bez echa serca. Kilka dni pozniej dostalam krwotoku :/ Szybko do szpitala. Plakalam jak dziecko ze poronilam, nawet mezowi pocieklo z oczu bo tak bardzo sie cieszyl... Szybko USG, zeby sprawdzic co jest grane noi dobra wiadomosc :) Serduszko bije !!! :) Dostalam DUPHASTON - tak jak Ty noi jeszcze Nospe. Na lekach bylam prawie 2 miesiace, a prawie 3 tygodnie krwawilam. Ciagly niepokoj i strach o dziecko... Teraz jest 26tc i moje obawy zniknely :)

Aaa i na drugi dzien po wizycie w szpitalu wyplynal ze mnie WIELKI galaretowaty SKRZEP krwi, przestraszylam sie bo myslalam ze to moze pecherzyk ciazowy :/ Poprostu wyplynol na podpaske i byl bardzo duzy :/ Odrazu po tym dostalam bolesci brzucha ze w pol zgieta chodzilam do lazienki a potem 3 razy robilo mi sie slabo z tego bolu... Siostra zawolala ciotke a ta zadzownila odrazu po karetke i drugi raz na szpital... Znowu USG i znowu potwierdzili ze serduszko bije. Zwiekszyli dawke leku, dopisali MAGNEZ i kazali LEŻEĆ PLACKIEM. Po miesiacu lekarz prowadzacy powiedzial ze gdyby nie wiedzial ze mialam krwiaki to mowilby ze przechodze ciaze idealnie bo wszystko sie wchlonelo i niema nawet sladu :) Tak ze niemartw sie na zapas i nie sluchaj tych ktore mowia ze poronilas, bo ja jak zaczelam krwawic to nie jedna za moimi plecami gadala ze napewno poronilam i co? Do porodu zostalo mniej niż sto dni , a na badaniu genetycznym w II trymestrze widzialam dwie nozki , dwie raczki a w raczkach po piec palcow... Wiec sama widzisz :) Bedzie dobrze !!! :)