Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumel25

Zerwanie z dziewczyną Pytanie do Pań.

Polecane posty

Gość bumel25

Witam Wiem, że trochę głupio pisać tu o takich sprawach, ale w taki sposób mogę się czegoś dowiedzieć od was jak zrobić by nie zranić dziewczyny. Sprawa wygląda tak: Od jakiegoś czasu spotykam się z dziewczyną, niby fajnie, super. Niestety jest jeden problem po pierwszym spotkaniu myślałem, że znalazłem tą jedyną inteligentna, zabawna do tego ładna. Spotykaliśmy się zawsze na wieczór ze względu na pracę, po pewnym spotkaniu doszło do stosunku o rano się budzę i nie wierzyłem własnym oczom !! Ona niestety, ale miała kg tapety na sobie. Przemilczałem to, ale głupio mi było od razu odpuścić i spotkałem się z nią jeszcze raz doszło do stosunku i niestety , ja ledwo co z nią dochodzę. Kompletnie, ale to kompletnie od tamtego momentu nie pociąga mnie fizycznie, jedyne co mnie w niej urzeka to jej charakter. Wiem, że pewnie wyjdę na chama, prostaka i debila. Ja po prostu nie potrafię być z dziewczyną, która nie podoba mi się fizycznie. Tak jak wspominałem jest wspaniała z charakteru, godzinami mógłbym z nią rozmawiać, ale niestety to nie przezwycięży tego, że kompletnie nie pociąga mnie fizycznie. I dlatego się pytam jak jej to powiedzieć by się rozstać, ale chciałbym dalej się z nią spotykać jako przyjaciele. Nie chcę jej urazić, a też sam i jej nie chcę męczyć. Proszę o rady

Gość facetfffffffff
Jako facet powiem ci, ze pozniej bedziesz za nia latal. Uroda minie, a madrosc zostanie. Wiec ciesz sie ze masz taka kobiete, niz mialbys miec ladnego pustaka. Nie zrywaj.

Gość kitor2222
lepiej zerwi, ja nie dalem rady. niby fajna ale sam sie oklamywalem

Gość kitor2222
moja zawsze miala kg szpachlu na sobie a pod tym same syfy

Gość bumel25
kitor2222 U mnie tak samo, to ja nie miałem w życiu takiego trądziku jak ona ma.

Gość kitor2222
mi nawet stawac nie chcial:) to nie jest taka pojedyncza sprawa, rozumiem cie kolego

Gość kitor2222
moze to ta sama laska:)