Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllek22

Kłótnia z dziewczyną

Polecane posty

Gość alllek22

Ogólnie moja dziewczyna jest taka grzeczna, poukładana z dobrego domu itp., czasami mi to przeszkadza jak zawsze stoi na bacznośc, grzecznie ubrana, nie wulgaryzuje. Ostatnio jej napisałem że nie wiedziałem ze mam do czynienia z zakonnicą... nie odzywaliśmy się do siebie bo foch, że wole wulgarne laski itd., pozniej przyszedłem po nią i poszliśmy do mnie, zacząłem ja całować , przytulac się a tu dzwoni tata i rozmawia z nim 10min tłumaczac sie ze z nikim nie jest, że sie uczy itp., kocham sie z nia a tu dzwoni jej mama i tłumaczac sie ze nikim nie jest, ze sie uczy itp. , wkurwia mnie to strasznie... ale słuchajcie- ostatnio dostaje od niej email ze zdjęciami w bielizni czarnej, koronkowej... fajnie tylko dlaczego zdjęcia robil jej jakis facet... oczywiscie ja zwyzywalem bo mnie to wkurwilo ze chodzi w bieliznie i wygina sie przed juakims gosciem a pozniej jakby nigdy nic wysyla mi te fotki, a ten facet ma dwa jej zdjecia w swoim portfolio... ona oczywiscie w bek, ze sie nie znam, ze to artystyczne zdjecia... nie rozumiem po prostu. czy ja mam racje??

Gość alllek22
ona własnie ze nie, ze robi innym laskom takie zdjecia, ze przeciez nie jest naga... a on podpisalam jej zdjecie "MALENKA"