Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thgjfnjvjjcccxx

zmalaly mi piersi po zakonczeniu laktacji :/

Polecane posty

Gość thgjfnjvjjcccxx

karmilam piersia rok. przed ciaza nosilam biustonosz w rozmiarze 75 C. w ciazy i w czaxie laktacji 75 E. a teraz pasuje mi 75 A !!!! jestem zalamana :/ wage mam taka sama jak przed ciaza a nawet ostatnio wydaje mi sie ze przybralam ze 2 kilo. mam 165cm wzrostu. maz akceptuje mnie taka jaka jestem. nie mam problemu z tym. ale czy to mozliwe ze synek doslownie wyssal moje piersi???? kurcze dorosla kobieta i plaska jak decha :/ zalamka czy ktoras tez tak miala???

Gość hhhups
Ja zawsze miałam małe, a po karmieniu to już w ogóle nic :( niestety...

Gość matka polka pracujaca
ja przed ciaza pozadne b w ciazy d a po plaskie a. dobrze ze sa push- upy gorzej ze strojem kapielowym, majtki 38-40 a stanik 34-36:-(

Gość thgjfnjvjjcccxx
a kolezanki mi mowily(te od mm) ze jak sie karmi to pozniej cycki wisza. no a mnie nawet nie ma co wisiec. ale nie zaluje ze wykarmilam juniora :)

Gość Bądź sobą
ja tylko mam nadzieję że to nie jest dziedziczne, moja mama miała to samo, zmalały jej obecnie ma b a przed ciążą chyba miała c... Mi się powiększyły tylko o rozmiar w ciąży a to już prawie koniec więc pewnie już nie urosną, ale większość kobiet tak ma:) i to, jak niektóre mówią"nie karmie piersią to zostaną takie jakie są" jest nieprawdą, koleżanka tak mówiła i miała taki sam rozmiar jak przed ciążą :)

Gość a taki sposób może?
współczuje ale czesto tak bywa;) moja bratowa zawsze miała jedrne i dosc spore a po laktacji zostały jeje dosłownie same skóry u mnie natomiat nic sie nie zmienilo .to sprawa genetyki tak mysle i dbania o piersi tez na pewno

Gość niestetyyyyyy
ech, u mnie tez zmalaly:(

Gość matka polka pracujaca
badz soba dopiero jak zaczniesz karmic i bedziesz miec nawal pokarmu to urosna ci jeszcze wieksze. koniecznie regularnie sciagaj bo ja zaniedbalam i skora mi sie rozciagnela i teraz mam male i wiszaca:-( a karmilam tylko 3 miesiace wiec chyba nie ma reguly czy karmisz dlugo czy krotko jak nie odciagniesz to potem zadne kremy nie pomoga. przesrane

Gość Ola Boga nie wytrzymam
Nie zmalały a obawisly. A to jest zasadnicza różnica kobieto!