Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem...

Imię dla synka

Polecane posty

Gość igor kojarzy mi sie
z tym bandyta z pierwszej milosci

Gość Sama nie wiem...
Krzysztof to był brat taty, zginął w 2000 roku... sądzę, że nie byłby zadowolony

Gość Mam trzech chlopcow!
Znam jednego julka jak rodzice sa ciapowaci to im sie rezolutne dzieck raczej nie odchowa;) a przynamniej nie mamy problemu,gdy,teraz juz w podstawowce,ale wczesniej w przedszkolu,na zebraniu bylo wspominane nasze dziecko. To oryginalne imie,na tle 3 Filipow w klasie i 4 Amelek,no i nie jest jakies wymyslne,ani przestarzale,przynajmniej moim zdaniem. Sama mam na imie Ola,jak chyba co 5 osoba na kazdym etapie szkoly,pracy itd irytujace troche:p

Gość nhgvhgv
ostatnio znalazlam w kalendarzu imie bazyl. tragiczne nie?

Gość Sama nie wiem...
Ehh ta siła skojarzeń :D

Gość Sama nie wiem...
Mam trzech chlopcow! Ja jestem Kasia, wiem co czujesz, minimum 3 nas zawsze były :D

Gość ksbd
Moje typy: Konrad, zdrobniale można mówić Konradek albo Radek:D, Cezary, pasuje w każdym wieku, jak jest dzieckiem to jest mały Czaruś, gdy jest starszy to po prostu Czarek, dla mnie jest super:D Następnie wspomniany już przez was Julian - Julek:D Zajebiście mówić do kogoś " rany Julek":D, Leon, bo jest krótkie, proste, niewymyślne a i zdrobnić fajnie można:D, Feliks tak samo, potem Mikołaj, Kamil, Maciej (jestem fanką Macieja Maleńczuka i stąd moja miłość do tego imienia:D, kojarzy mi się tak męsko i seksownie:P:D), Filip (dla mnie w ogóle nie brzmi dziecinnie, znam kilku dorosłych Filipów i nigdy nie dziwiło mnie ich imię), Wiktor

Gość Sama nie wiem...
To teraz tak! Julian ? Robert ? Konrad? Olaf ? Jeremi ?

Gość ladne imiona
a może Michał? to piękne meskie imie jest, klasyczne i dostojne.

Gość dziecko nie moze sie wstydzic
swojego imienia.tak jak on bedzie sie czul jako julek wsrod kubusiow kacprow czy filipow,beda sie z niego smiac.mi sie podoba filip i ladnie brzmi czy to duzy czy maly

Gość Sama nie wiem...
CZarka mi tam dopiszce do listy bo uciekło a i Huberta!

Gość hfjdigrdgrdg
Julian ? Robert ? Konrad? Olaf ? Jeremi ? xxxx Julian to mało męskie imie, odradzam. ucze w przedszkolu i na liscie obecnosci najpierw jest dziewczynka o imieniu Julia a potem chlopiec Julian , roznica tylko jednej literki. zawsze jak odczytuje to czytam JULEK, zeby sie troche odroznialo i zeby sie z niego dzieci nie smialy. osttanio byla taka zabawa i ugryzlam sie w jezyk bo mialam juz powiedziec takie zdanie do tej dziewczynki: "Julka popatrz na Julka". No i jak to brzmi?? co najmniej glupio

Gość nhgvhgv
A ja mam na imię eliza i nie znam zadnej innej. bardzo mi sie moje imie podoba i chcialabym zeby moje dziecko tez mialo ladne i oryginalne imie :)

Gość Sama nie wiem...
A mnie Maciej to z tym z Klanu, przepraszam... A Leon to moja papuga ! :D Zacne imie

Gość zgadzam sie ze jest duzo
kacprow filipow czy innych,ale co wasz syn powie jak pojdzie do szkoly...ze wszyscy w klasie maja modne imiona a on biedny smieszny julek:)myslcie troche rozumem wlasnego dziecka

Gość hubert to szpetne imie
chcesz zeby mowili na niego bercik????????????????????????????

Gość kakalowe oko
Kamil to moj typ.

Gość nhgvhgv
Odczepcie się od juliana. jest to fajne imie. mi sie kojarzy z krolem julianem z madagaskaru :)

Gość Sama nie wiem...
Dla mnie Julian głupio nie brzmi i pasuje do dziecka jesli rodziców ma wmiare filigranowych bo wiadomo syn koksa ważącego 150 kg o imieniu Juluś to nie bardzo

Gość Mam trzech chlopcow!
Sama nie wiem heh,witaj w klubie:p dlatego dzieciakom wolalam oszcedzic tego,choc np bardzo podoba mi sie imie Mateusz,ale od kilku lat jest w rankingu najpopularniejszych imion... Filip tez spoko,ale pelno ich,w grupie najstarszego w przedszkolu bylo 3... Albo imie Bartlomiej,super,ale Bartek cos mi nie pasuje... I w ogole mam takie cos,ze mi sie np imie Robert z pedofilem kojarzy,nie besztajcie mnie tutaj,bo nie wiem skad mi sie to wzielo,ale ktos mowi Robert i ja widze tego grubego faceta,przed komputerem,co to kilka lat temu byla ta reklama przeciw pedofilii w sieci... Ale to sila przekonan...

Gość do ksdb
jak bym miala wolac na konrada radek to bym wolala dac mu na imie radek.po co dziecku dawac imie a potem wolac na niego inaczej?toc to dwa rozne imiona

Gość pamietacie ten film Vinci?
tam takie zdanie padło:"Julian? to pedalskie imie jest" i to niestety jest prawda.

Gość Sama nie wiem...
Eh a tak już mi się spodobalo... Czarek? KOnrad? Robert?

Gość nhgvhgv
Odczepcie się od juliana. jest to fajne imie. mi sie kojarzy z krolem julianem z madagaskaru :)

Gość kakalowe oko
Hubert tez ladne. a ten julek to rzeczywiscie ciotowate jak nie wiem co.

Gość a mi maciek z kotem sie kojarz
y co drugi sasiad ma kota o tym imieniu,a jeden synka:) heh.ps.Filip jest super

Gość kjbeked
Jak dla mnie Robert to okropne imię, jedno z najgorszych, takie niemęskie i ciotowate, a Robercik już w ogóle brzmi prawie jak Robcipek:P:P:P

Gość Sama nie wiem...
Mam trzech chlopcow! No i masz Robert mi sie nie podoba !

Gość ksbd
Według mnie Julek to nie jest ciotowate imię, tylko takie z fantazją właśnie:D Rany Julek brzmi super:D Takie imię dla arysty:D