Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejne te z

Żaden facet nigdy mnie nie kochał. Nie jestem tego warta?

Polecane posty

Gość beznadziejne te z

mam juz 25lat...i wszystkie moje zwiazki trwały max 10miesiecy, zazwyczaj ok 3-6. Żenada prawda? Nie raz slyszałam 'kocham cie' ale nigdy szczerze. Wszystko to albo zauroczenia albo chcieli seksu. Byłam w łozku z trzema, żałuje kazdego razu mimo ze czekałam z tym. Dlaczego przyciagam niedojrzałych frajerow albo seksoholikow? Co robie zle? :(

Gość Loreal Paris
skad, jestes warta tylko nowej fryzury

Gość pastelowe pola
a jak z twoimi rodzicami?

Autorko,nie przesadzasz aby?Ja w Twoim wieku też nie miałem na koncie związku o dłuższym stażu (inna sprawa,że byłem już w trakcie relacji,która miała trwać dekadę ;) ).

Gość wyjątek
za szybko wskakujesz do łóżka, weź trochę spasuj

Gość The Mask
jasne.... jak slońce kurwa -Ile czasu potrzebuje mężczyzna po pięćdziesiątce na seks? -Trzy godziny. Godzinę prosi, godzinę próbuje i potem przez godzinę przeprasza.

Gość ja to samo i tez
tyle lat, no dobra, akle tylko rocznikowo:P mialam krotkie znajomosci, nigdy z nikim nie bylam. wiem co robie zle, ale nie umiem tego tez tak zmienic raz dwa. mam wrazenie, ze juz zawszetak bedzie. nie mam parcia na byle jaki zwiazek, ale wiadomo, ze nikt o takim nie mysli jak chce zwiazku, tylko chce czegos prawdziwego, ja tez i czasami juz mma wrazenie, z esie nie uda.

Gość wszystko z toba ok.
Ależ tacy są faceci. Przyciągasz narnomalniejszych facetów. Większość nie chce się angażować i 100% chce jak najszybciej seksu.

Nie jestem tego warta? xx skoro sama tak uważasz:P:classic_cool:

Gość usług urodzisz
wszystko z toba ok. Ależ tacy są faceci. Przyciągasz narnomalniejszych facetów. Większość nie chce się angażować i 100% chce jak najszybciej seksu. O ale pieprzysz. Takich wybieracie a nie tacy są faceci.