Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danonek..,.

Jestem dobrym facetem, ale samotnym...eh

Polecane posty

Gość Danonek..,.

chcecie dobrego? To dlaczego jestem sam jak palec? Jak tu pisał na kafe Maciek be, jestem dobry dla ludzi starszych bardzo mnie lubią, chetnie rozmawiają, mam dwa koty i psa...dzieci rowniez mnie lubią. Szanuje kazdego bez wzgledu na wyglad, zachowanie i poglady, przez lata samotnosci stałem sie bardzo spokojny. Potrafie wszystko sam w domu zrobic, nie jestem leniem kanapowcem jak wiekszosc facetow. Wole przejechac sie 50km rowerem niz pic piwo albo ogladac mecz...+piwo. No ale nie mam tego CZEGOŚ, jestem przewidywalny, żaden ze mnie badboy. Nie zapewniam emocji tylko stabilizacje wiec jestem skazany na samotnosc. Przyzwyczailem sie, tylko czasami nie ma z kim pogadac :O

Gość napewno jeszcze
kogoś znajdziesz:)

Gość Ciekawie mówicie
Ze mną możesz pogadac :)

Gość The Mask
a masz zielono bużke? ;)

Gość kalinaaaaaaaaa aaa
ile masz wzrostu:)?

Gość Agusia519
Pewnie jesteś jakimś małpiszonem co ma 170-175 cm wzrostu.

O to prawie jak ja, z tym że: - pije - imprezuje - dużo uprawiam sportu i jestem świetnie zbudowany - niezawysoki (175) z przeciętną facjatą - mam niewypażoną gebe - jestem szczery aż do przesady czasami - jestem arogancki i pewny siebie, seksistowski cyniczny i szowinistyczny. Róznica między Tobą a mną polega na tym, że mam wianuszek kobiet a Ty nie. Wiesz dlaczego? Bo to co opisałeś jest po prostu nudne... one nie chcą nudnych, przewidywalnych i prostolinijnych facetów. Nudny facet jest nijaki w łóżku i nie dostarcza ekscytacji. Ja się urodziłem skurwielem...nie wiem, czy można się tego nauczyć

Gość Ciekawie mówicie
Jest tu autor?

Gość Ciekawie mówicie
Róznica między Tobą a mną polega na tym, że mam wianuszek kobiet a Ty nie. Wiesz dlaczego? Bo to co opisałeś jest po prostu nudne... one nie chcą nudnych, przewidywalnych i prostolinijnych facetów. Nudny facet jest nijaki w łóżku i nie dostarcza ekscytacji. Ja się urodziłem sk**wielem...nie wiem, czy można się tego nauczyć X już zaś tak nie uogólniaj, czytac się tego nie chce ;/

Gość karinazsfl.
A ja bym chciała takiego dobrego.. może być i nudny. Mam dość chamstwa i arogancji

Gość Ciekawie mówicie
kafe nawala..

Witam w klubie :D Ja również mimo tego, że jestem sympatyczna, ładna i kochana (opinie innych nie moje) mam trudności w sprawach sercowych. A żeby nie było tak kolorowo jestem też nieżyciowa - więc może to główny powód. Po prostu jestem materiałem na koleżankę a nie na dziewczynę. No.

Gość leejla.
Szkoda, że tak mało dobrych, ale samotnych facetów. Od dłuższego czasu poszukuje takiego, a natrafiam na samych idiotów -.-

Gość 657657n5
taa znałem kiedyś dziewczynę pewną, zstawiła mnie choć mówiła, że jestem normalny i to jej sie we mnie podobało, zostawiła dla jakiejś flei co zrobił jej dziecko i zaraził jakąś chorobą weneryczną, zostawił potem

Gość durutumtumtumtum
A ja Cię chętnie poznam, Autorze :) Ile masz lat i skąd jesteś?

Danonek a ja mam pytanie, gdybyś znalazł dziewczynę która dostarcza emocji i ekscytacji (nie mówię tu o skrajnościach, raczej o dziewczynie typu: żywe srebro) to czy dołączył byś do niej, czy raczej ją stopował? Pytam z czystej ciekawości.

Gość durutumtumtumtum
.

Ile masz lat Autorze, bo jezeli 20, to wszystko ok. musisz poczekac. Tylko nie zmieniaj sie, bo tylko pozornie kobiety lubia "lobuzow". Do stalego zwiazku najlepszy jest normalny, przewidywalny facet.

Gość Danonek..,.
Spierdalajcie stąd głupie kurwy i idźcie do swoich bad boyów!

Gość łukaszzzzzzz
niech sie kolega nie przejmuje, trafisz na porzadna dizewczyne tylko szukaj, a wszystkie cwaniary ocenia zawsze zycie, koncza wedlug schematu i tak od wiekow

Gość łukaszzzzzzz
słuchaj kobiety, kobiety wola łobuzow tak naprawde, jakk sie wybawia i zaczna sie starzec to pluja na tych spokojnych, cwaniactwo, sam sobie kolego odpowiedz czy chcesz byc frajerem i podnozkiem jakiegos kurwiszona czy facetem

Gość ghhjhyjhujhjh
do stalooegi zwiakzu potrzebny jest spokojny facet, a do ruchania sie po katach bad boy, stara logika kobiet hahahahhaha to sa jednak sciery i chca szacunku, takiego!

Gość popychacz possstow
up

Gość łukaszzzzzzzzzzz
#polują

Gość hopsssssssss
a

Gość fgerte
Ile masz lat? Ładny jesteś?

Gość monumentalny
Autorze ogarnij się, kobiety nigdy nie ceniły miłych, porządnych facetów, no chyba jak są starymi babciami, to są tak tępe istoty że kochają negatywne emocje, chodzi im przede wszystkim o seks

Gość monumentalny
teksty o milości wiaża się tylko z porzadnym bzykaniem, bardziej wyrachiowane suki niz sobie zdajesz sprawe