Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pressuuure

Pozycja od tyłu, czyli...

Polecane posty

Zwracam się do kobitek, bo bardziej one powinny wiedzieć o co tu chodzi. Mianowicie zawsze gdy z moim partnerem chcemy pobawić się trochę z pozycją "na pieska" to mam problem...nie mogę zbyt długo wytrzymać. Zaczyna mnie coś uciskać i nie daję rady, musimy przestać. Nie wiem co się dzieje, to takie dziwne uczucie, jakbym miała zaraz oddać mocz. A przecież tego nie chcę. :( Co to może być?

Haha, własnie nie wiem. Bo jeszcze nie miałam nigdy, choć współżyje z moim facetem od roku. Masakra jakaś.

hehe...ale wniosek, w sumie nie głupi :D a tak szczerze to jednak ta pozycja dla kobiety nie nalezy do zbyt komfortowych, w końcu uciska odbyt, może Twoje ciało nie jest do tego jeszcze przyzwyczajone, ale jak to mówią, praktyka czyni mistrza

Gość Uwielbiam od tylu ostro
To pozycja dająca najwięcej przyjemności. Trochę perwersyjna, bo można wsadzać w obie dziurki albo jechać na 2 baty :D

Hm... Ostatnio sobie czytałam trochę na temat kobiecego wytrysku i jednym z objawów zbliżającej się ejakulacji było właśnie uczucie "chcenia siku". Nie wiem jak jest u ciebie, ale: po pierwsze - wysikaj się przed stosunkiem - z pustego pęcherza i Salomon nie naleje :P po drugie z pustym pecherzem nie będziesz miała stresu ze się posikasz przez to uczucie - bo nie będzie czym Po kolejne: może to jest wstęp do orgazmu i samo uczucie możesz mylić - podraznienie cewki moczowej może dawać takie wrażenie, ale nie będziesz przy ym sikac. A po ostatnie takie różne wrażenia może ponoć dawać pobudzanie punktu G, (co też wiąże się z kobieca ejakulacja) - może akurat wasza budowa anatomiczna sprawia, ze w tej pozycji najbardziej jest to skuteczne Tak, czy inaczej pusty pęcherz wyklucza sikanie podczas seksu, a wrażenie będzie tylko wrażeniem wywołanym przez inne czynniki, albo tylko podobne do tego uczucia.

Gość huklanogylka
no nie wiem ja lubie od tyłu i poza fiutem mojego faceta nic mnie tam nie uciska. I lubie jak ciągnie mnie za włosy....

Gość też tak maam
hm... nie wiem, nie mam tak :) a robisz siku chwile przed stosunkiem?

Gość wildone
a moze to squirt?? nie ma co sie bronic jezeli sikalas przed stosunkiem to napewno to