Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek-gej-25

problem tolerancji wobec osób z nadwagą?!

Polecane posty

ostatnio sporo przytyłem i zobaczyłem jak ludzie chamsko potrafią podchodzić do osoby z nadwagą - uszczypliwe uwagi to codzienność, nawet w rodzinie!!! Kiedy w tym kraju zacznie szanować się ludzi???!!!!

Gość aliiicjaaaa44
Niestety masz rację , w Polsce niewielu jest ludzi którzy mają szacunek do innych .. to strasznie przykre ,ja się stąd na szczęscie wyprowadzam.Nie powiem Ci żeby się nie przejmować bo tak się nie da..

no właśnie, ale nie tylko w PL brak tolerancji, w innych krajach też, najgorzej w Anglii czy Holandii bo tam najwięcej Polaków z tym że myślę iż nie jest to kwestia narodowości ale wieku, młodzież bywa wstrętna, starszym nic nie przeszkadza

napisalam cos ale pewnie moderatow usunął, w skrócie było że świat to jedna globalna wiocha, podobieństwo ludzi nie wynika z narodowości ale wieku, to młodzież nieważne skąd jest chamska , nietolerancyjna i złośliwa, pewnie dlatego moderator usunął bo sam jest taką nastoletnią cholerą co każdemu wbije zęby jak się coś nie podoba

znam przypadki że przyzwoita młodzież woli towarzystwo starszych, właśnie w tego powodu, nietolerancji , chamstwa i złośliwości u rówieśników, sama wspominam podstawówke jako jedno wielkie pole minowe, liceum było ambitne i na poziomie, ale nie każde takie jest

nie powinno byc kontrketnej akcji o gejach czy innych odcieniach skóry, ale ogólnie o kulturze osobistej i poszanowaniu drugiego człowieka!!! teraz się zrobiło popularne hasło w stylu : przecież nie trzeba nikogo lubić - i za tym hasłem ukrywa się całe mnóstwo wymówek do ubliżania innym!

Gość iuituyituyi
Takie reakcje są naturalne i mogą być bodźcem do wzięcia się za siebie. nadwaga osłabia i uszkadza organizm. Ciesz się więc że ludzie dają ci sygnały że coś jest nie tak i korzystaj. "Ostatnio" przytyłeś? Skoro tak, to będzie ci łatwo tego nadmiaru się pozbyć.