Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka z gdanska

sluz

Polecane posty

Gość marlenka z gdanska

czy zaraz po zagniezdzeniu sie zarodka ma sie duzo sluzu? powiem szczezre ze kochamy sie z partnerem bez zabezpieczenia i pare razy pod rzad pozwolilismy sobie na wiecej (na sex z koncem we mnie ) jakies pare dni po okresie do nastemnej miesiaczki mam jeszcze tydzien ale jestem bardzo mokra :/ po miesiaczce taka bylam przez jakis czas pozniej tego nie bylo a teraz od paru dni znow to samo i to taki bialy blady zoltawy bez zapachu sluz :/ - albo ma zapach spermy ale nie az tak intensywny.

Gość marlenka z gdanska
prosze o informacje. jezeli bym zaszla w ciaze bylo by wspaniale :)

Gość marlenka z gdanska
zadna doswiadczona mama mi nie powie?

Gość zau
mam 2 ciąże za sobą i nie przypominam sobie zwiększonej ilości śluzu. Może to jakaś infekcja się zaczyna? miałam nadmiar śluzu na początku grzybicy -był normalny, grudki pojawiły się później.

Gość agula8
na początku ciąży pojawia się mleczny, raczej rzadki i bezwonny śluz-ja przynjamniej tak miałam przy moich 2óch ciążach, brałam wtedy lactovaginal osłonowo. Ale u mnie pojawił się ok.6 tc-napewno nie wcześniej.Myślę że u Ciebie to za wcześnie na taki objaw.Poczekaj spokojnie do dnia miesiączki i zrób test.

Ja przy swojej ciazy nie pamietam bym zaobserwowala zwiekszona ilosc sluzu. Raczej odwrotnie od dni plodnych dlugo dlugo u mnie bylo raczej sucho jak przed okresem. Pozniej jakos kolo 5-6 tc bylo bardziej wilgotno ale tez bez przesady i tak jest do teraz (nie ma koniecznosci stosowania wkladek). Infekcji zadnych nie mam lekarz mowi ze wszystko jest ok. Moze poczekaj do @ i zrob test ale idz na bete ;)

Gość No nie wiem, nie wiem
z tym śluzem jest niby różnie, niektórym się zwieksza niektórym nie... Ja sluz mleczy, rzadki i więcej miałam zawsze przed okresem jak nie brałam tabletek...

Gość kiedys jmol
o fuj wąchasz swoje rajty? bleee... chcesz wiedzieć czy jesteś ciązy idź na betę a nie wróżenie ze śluzu