Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika245

okres podpaski Pomocy!!

Polecane posty

mam do was pytanie jakie sa najlepsze podpaski? ide na studniówkę wypadł Mi okres nie mogę używać tamponów:( Ja używam bella perfecta rose sa takie troche sztywne chciałabym zmienić ale nie wiem na Jakie poproszę o pomoc z góry DZiekuje/

Gość zdruzgotana000
a moze sprobuj naturella. sa miekkie i rumiankowy zapach wiec komfort bedzie.

Gość morela28
A planujesz seks na studniówce?

Do:xxxxxxxxxxccccccccccccccccccc Nie wiele dlatego pytam o tą jeszcze jedną rade i uciekam na zakupy

Gość zdruzgotana000
ja ich zawsze uzywam i sa super.

tylko i wyłącznie always. Ja lubię te zwykłe różowe. Są jednak różne odmiany tych różowych np. soft (mają bardzo delikatną powłokę), mirco touch,(też mają delikatną powłokę, jednak mniej niż soft). Jednak ja ich nie lubię, ponieważ powłoka się szybko rwie. Czuję wtedy dyskomfort. Dlatego zwykłe te różowe, bez żadnych napisów są najlepsze. Czuję się w nich naprawdę super. O ile w podpaskach można się tak czuć;)

Gość upupupupupu
a dlaczego nie możesz używać tamponów?

Gość upupupupupu
doczytałam :o :o :o :o :o tampony nie powodują infekcji pochwy, infekcję może spowodować miesiączka, bo zmienia się ph w pochwie :o kup sobie tampony

ja ich używam naprawdę wiele lat. Miałam różne, ale nie sprawdzały mi się, właśnie ze względu na dyskomfort, że się przesuwały, brudziły majtki, lub czego nie znoszę rwały się. Naprawdę jeżeli kupisz te różowe powinnaś być zadowolona. Tylko zwróć uwagę na napisy (soft, touch) i new, tego nie kupuj! szkoda na te kasy!!! .Podałam ci linki.