Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharka od siedmiu boleści

Kto ma ceramiczne garnki albo Tefala?

Polecane posty

Nie wiem które kupić Tefal Ingenio może lub ceramiczne? Jakich używacie?co polecacie?

Jakiś zestaw czy pojedyncze.One ponoc bardzo drogie sa? Mi się zawsze wydawało, ze teflon nie przywiera i jest najlepszy, ale poczytałam i sama nie wiem. ps.a w jakim garnku gotowałaś, że makaron wyszedł niebieski??

kupiłam - przynajmniej tak mi sie wydawało dobry garnek 1 szt , 10l za 100-110 zł nie pamietam nazwy producenta zeptera używam od prawie 5 lat kosztowały mnie kupe kasy ( 5750) , wzięłam na raty teraz nie wiem co to ból żołądka np. po bigosie mam cały zestaw + blender co do teflonu - jak porysujesz nawierzchnie - niekoniecznie sama - gary są do kubła

Gość do E a nawet F
Chyba kupiłaś te garnki na prezentacjach gdzie naciąga się naiwniaków...wybacz, ale płacenie 6 tys zł za komplet garnków to totalna głupota...Garnek to garnek od raka cie nie uchroni (pewnie ci nawmawiali bog wie co) jasne, że nie kupuje się najtańszych chińskich...ale 6 tys to lekka przesada....one nie są tyle warte

ja mam patelnie ceramiczna tefala i jest rewelacyjna - nie wiem jak sie nazywa dokladnie, ale jest super - mam taka wielka chyba z 30cm srednicy i gleboka. bardzo fajnie sie smazy na niej wszelkie miesa, ale tez gulasze, sosy, makarony itd. grzeje rowno, nie przypala

jesli chodzi o ceramiczne, to jest super rozwiazanie, mozna smazyc bez tluszczu, nie przypala rowno grzeje tak jak poprzedniczka napisala, a jesli chodzi o teflon to faktyczniee jak sie juz rysa zrobi gary w smietnik niestety.

A jakiej firmy te ceramiczne?Obojętnie? na allegro są chyba Brat Maxx, cały zestaw ( 3 garnki i patelnia)

Szczerze to nie wiem czy jest sens kupowac wszystkie garnki ceramiczne, ja mam z ikei +365 I jestem z nich b. Zadowolona, a to zwykle nierdzewne do indukcji. Patelnie tefala ceramiczna dostalam, ale kupilam podobnej wielkosci rodzicom w auchan, marki auchan, kosztowala cos ponizej 100zl I na niej tez sie super smazy, wiec nie wiem czy trzeba miec koniecznie jakies super markowe te patelnie, zeby swoja funkcje spelnialy. Moze warto rozwazyc najpierw jedna patelnie, tansza na probe wlasnie z takiego auchan czy inszego carrefour, zebyscie w ogole sprawdzily czy Wam to odpowiada.

Gość gość
ja mam ceramiczne i jestem zadowolona, sa ok

Gość gość
Jak juz to tylko i wyłącznie silit

Gość gość
Ja mam garnki ceramiczne, chyba najlepsze z jakich korzystałam. Zamawiałam sobie na https://dukapolska.com/garnki-i-patelnie :) Patelnie też mam z duki, mają fajne dobrej jakosci akcesoria do kuchni.