Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiotuyio

Niebawem strace wzrok:(

Polecane posty

Gość kiotuyio

A mam dopiero 25lat. Mam jaskre wrodzona, na jedno oko w ogole nie widze, a w drugim mam ciagle za wysokie cisnienie (mimo operacji i ciaglego brania lekow), Jeszcze pare lat i pewnie bede niewidoma :-(

Gość gfgdgdf
to siedz wiecej na kompie

Gość dkdxkdk
To nie jest od kompa idioto :o

Gość Majaaaaaaaaa
E no co TY, nie wolno tak myslec! Mam kolezanke, ktora tez ma jaskre wrodzona, rowniez widzi jednoocznie i mimo, ze co pewien czas skacze jej cisnienie w widzacym oku, to nie zalamuje sie. Ponoc dieta i stres maja bardzo duzy wplyw na cisnienie. Moze wlasnie powinnas nad tym popracowac?

Gość wspołczuję,
oby tak się nie stało! 🌼

Gość a nie boisz się
To jest straszne :( Nawet nie wiem jak można się czuć mając taki wyrok nad sobą :( Mnie podejrzewali kiedyś o jaskrę, na szczęście zostało to wykluczone

Gość Majaaaaaaaaa
Kevin, idioto, zycze zeby to Ciebie spotkala jakas tragedia! Ale nie, to juz sie stalo, bo jestes kretynem nad kretynami! Co za duren

Gość Jolllllaaaa
To straszne:( Tak mlode osoby, a juz takie problemy ze zdrowiem. Ale nie wolno sie zalamywac! Wcale nie jest powiedziane, ze stracisz wzrok. Napewno jestes pod stala kontrola lekarska i oni z peenoscia zadzialaja cos!

Gość Jolllllaaaa
Kevin jakim Ty jestes patafianem! A jak na Twoje leczenie zwichrowanego mozgu inni musza charowac to jest dobrze? No duren!

Gość a w
Podejdz do tego w optymistyczny sposób- że ślepota jest błogosławieństwem. Nie będziesz oglądać całego tego zła okrucieństwa które niesie ze sobą dzisiejszy świat i pomódl się byś jeszcze ogłuchła to i słyszeć o tym nie będziesz i będzie już całkowicie:classic_cool:

Gość takatamjednaxxx
Autorko to głównie od stresu. Wyluzuj się i zacznij pić piwo na rozluźnienie :)