Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitna czerń

farba garnier - czy zmoczyć włosy przed farbowaniem ?

Polecane posty

Gość błękitna czerń

wie ktoś? bo instrukcja nie jest po polsku... wiem, że przy farbach loreala włosy się moczy, ale jak jest z garnierem?

Gość ulalalalalalal
to gdze Ty kupiłeś te farbe? Popatrz dobrze. Używałam kilku farba firmy Garnier i na każdej byla instrukcja po polsku.

Gość błękitna czerń
na allegro kupiłam, a farby są produkcji niemieckiej, przecież piszę, że nie ma instrukcji po polsku, niemcy nas nie lubią i na żadnym ich produkcie nie ma instr po polsku.

Gość błękitna czerń
no widzisz, a ja kiedyś zapomniałam namoczyć włosy przed nałożeniem castinga loreal i kolor mi zmył się po krótkim czasie

Gość a twój chłop wie
farbe najlepiej nakładac na suche włosy, a najlepiej na lekko przetłuszczające się!!

Należy zwilżyć włosy. Czyli nie lejesz po nim wodą tylko moczysz szczotkę lub ręce i delikatnie je masujesz.

Należy zwilżyć włosy. Czyli nie lejesz po nim wodą tylko moczysz szczotkę lub ręce i delikatnie je masujesz.

Gość mania gwodz
Co do kiepskiej objętości - wypróbujcie sobie szampon nadający włosom objętości HB. Przy moich delikatnych włosach, zmiana była oszałamiająca. Brakowało im życia. Teraz mogę powiedzieć, że wróciliśmy do normalności. Włosy wyglądają zdrowo, są odżywione i ogólnie takie, jakie być powinny.

Gość Lenistwo się szerzy !!! :)
a w jakim celu moczy się włosy ??? Ja zawsze na suche kładę, więc ciekawa jestem co to daje.