Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glamour4541

Czy nie jest za późno...?

Polecane posty

Gość Glamour4541

Witam, postanowiłam tutaj napisać, bo chciałabym aby ktoś udzielił mi wsparcia, a może i dobrej rady. Otóż mam 24 lata, zawsze dobrze się uczyłam jednak zawaliłam (prawie 5 lat temu) szkołę średnią - nie chodziłam na zajęcia z jednego przedmiotu, ponieważ uczęszczałam na kursy stylizacji, które do dziś są moim dochodem ponieważ pracuję w salonie. Wtedy wydawało mi się, że lepiej dokształcić się i mieć pewną pracę niż siedzieć w durnej szkole, dziś jednak zmieniłam zdanie. Moje pytanie do was jest następujące, czy myślicie że nie jest za późno abym powróciła do szkoły i skończyła tą 3 liceum po czym udała się na studium o kierunku ratownika medycznego? Lubie swoją pracę i jestem dobra w tym co robię, ale chyba odzywa się we mnie brak dalszej samorealizacji, jakas potrzeba spełnienia. A wybrałam taki kierunek, ponieważ mam w rodzinie lekarzy, od zawsze się interesowałam anatomią człowieka i wiem, ze poradzę sobię i nie raz będę mogła pomóc komuś w potrzebie.

Gość Fala bala
Moim zdaniem masz duże szanse. Pamiętaj nigdy nie jest za późno... Uwierz w siebie, weź się w garśc i tym razem nie zepsuj tego!

Gość hghgjbfjd
Nie,uważam ,że na naukę nigdy nie jest za późno.Możesz iść do szkoły w trybie zaocznym lub wieczorowym.Widziałam osoby po 40 w takich szkołach,a ty jestes młoda!!!!!!!!!!!!!!1zapisuj się i nie smuć!!!!!!!!!!!!!

Gość Kaszkamaszka
Wiesz ambitnie postawiony cel, ale ja bede trzymac kciuki bardzo mocno

Gość Jolcia777
Dasz rade, powodzenia :) :)