Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaszly

oszaleje z moja żoną..;/

Polecane posty

wiesz co teraz tak przeczytalam wypowiedzi- a dlaczego nie mozesz sprzedac dzialki i kupic fajnego duzego mieszkanbia ? tez na swoim bedziecie .... jestes strasznym samolubem patrzysz na to tak aby tobie bylo dobrze a zona na ostatnim miejscu . mowi ci ze nie moze znalezc pracy a ty dalej swoje - w wiekszym miescie ma lepsze perspektywy. jak dla mnie to ty jestes nie powazny a nie ona - jak kazda kobieta marzy o dziecku. ona ma juz 24 lata a ty 27 nie jestescie coraz mlodsi a coraz starsi :/ - radze tobie sie zastanowic bo ona faktycznie znajdzie sobie takiego co zapewni jej ze bedize czula sie wpsierana i da jej to dziecko a ty bedziesz sobie w brode plul i domu dalej miec nie bedziesz. to ze masz dizlake nic nie znaczy do budowy potrzebujesz baaaardzo duzo pieniedzy za 5 lat nawet go nie wybudujecie :/

a jak bedzie ten dom to dziecka dalej nie bedziesz chcial bo dom trzeba oplacac moj drogi gaz prad woda itp. obudz sie i przestan patrzec na swiat przez rozowe okulary. zyjesz w polsce gdzie wszystko jest drogie i jako kierowca bedziesz tylko splacal rachunki

Gość adaszly
co za bzdury opowiadacie;/ ;/ ;/ ;/ przeciez ona mnie kocha dojdziemy do porozumienia jak tylko prace znajdzie

Gość hahaha, ale koles
nie znajdzie pracy, tylko prawdziwego faceta, który wyciągnie ją z tej dziury, na pewno o takim marzy jak Ci łaskawie daje się bzyknąć

ale czlowieku to zadne bzdury- nie dajesz jej wsparcia - slaczego nie sprzedacie dzialki i nie kupicie miszkania ? bedzie wasze i w miescie gdzie ona znajdzie prace

Gość adaszly
ok jeszcze raz opisze to tak jak jest bo wszystko sie pomieszalo: - ja nie chce żyć w miescie -nie chce sie wyprowadzić -chce sie tutaj wybudowac na mojej dzialce -nie chce zmieniac pracy -mieszkanie zamiast w domu nie wchodzi w gre natomiast ona: -szuka tu pracy juz nie wiem ile i guzik z tego jest -uczy sie zaocznie -ciagnie ja do ludzi bo siedzi sama w domu calymi dniami -chcialaby mieszkac we wiekszycm miescie JAKIE WIDZICIE ROZWIAZANIA TERAZ?

Gość ola_cola_fasiola
rozwod????hehehe :D bo co , bo ona chce pracowac w miescie a on chce zeby znalazla prace na miejscu?? co za porabani ludzie!!!!i tylko z tego wzgledu rozwod?? autorze nie sluchaj zawistnych i zazdrosnych ludzi, to ze u nich sie tak potoczylo nie znaczy ze u ciebie ma tak byc. Mysle ze powinniscie usiac wieczorkiem, cos do jedzonka zrobic i poprostu pogadac, z miloscia, dla wlasnego dobra, jak ona to widzi, jak ty to widzisz, wasze obawy, jej i twoje, przeciez tylko tak znajdziesz rozwiazanie, macie problem, inne poglady na pewnien temat, tylko wy mozecie znalezc zloty srodek a ci tu o rozwodzie, zal, zal zal, tepi ludzie

Gość adaszly
ok jeszcze raz opisze to tak jak jest bo wszystko sie pomieszalo: - ja nie chce żyć w miescie -nie chce sie wyprowadzić -chce sie tutaj wybudowac na mojej dzialce -nie chce zmieniac pracy -mieszkanie zamiast w domu nie wchodzi w gre natomiast ona: -szuka tu pracy juz nie wiem ile i guzik z tego jest -uczy sie zaocznie -ciagnie ja do ludzi bo siedzi sama w domu calymi dniami -chcialaby mieszkac we wiekszycm miescie JAKIE WIDZICIE ROZWIAZANIA TERAZ?

Gość adaszly
aha i co najgorsze z tym dzieckiem..ona teraz nie chce dziacka ale chce bym sie okreslil mniej wiecej w jakim wieku bede chcial a skad ja moge wiedziec kiedy wybydujemy dom..

Gość hahaha, ale koles
laska pewnie siedzi w domu na necie całymi dniami i żali się obcym mężczyzną jak jej źle, jesli jest ładna to niewiele potrzeba i jakiś na nią zapoluje, a ona łatwo się skusi omamiona wizją lepszego życia, niż ma teraz

jakie zawistne i zazdrosne ludzie ? kurwa- co ty gadasz? autorze nie pasujecie do siebie - ona nie moze znalezc prace tu gdzie jest bo to zadupie ! uwazasz ze mieszkanie gorsze od domu jestes debilem chujem i pierdolonym kutasem ktory mysli o sobie i o tym aby tobie bylo dobrze nic z jej wymagan nawet nie pomagasz osiagnac

Gość hahaha, ale koles
*mężczyznom :P

Gość adaszly
sprawa jest prosta ona chce mieszkac w miescie a ja tutaj sie budowac,nie wyobrażam sobie mieszkania w mieszkaniu i w miescie TYLE

małżeństwo to kompromis i porozumienie a ty ciągle JA NIE CHCE , JA DOSTAŁEM NIE ZGODZIŁEM SIĘ a może ona chce coś więcej skoro trudno o prace to trzeba iść do przodu a z takim podejsciem to nic nie zrobisz a 4 tyś poszaleć nie można a już nie mówiąc o budowie

Gość adaszly
nie jestem zadnym kutasem ok, popatrzmy na to tak ze ona po prostu chce mieszkac tam bo chce w miescie i tutaj niema pracy,a ja mam stala prace i chce mieszkac tutaj gdzie mieszkam i co mamy niby zrobic,ona wlasnie placze bo ja nei wiem co mam jej powiedziec

Gość mika55
Byłam w podobnej sytuacji co twoja żona.. bez pracy tyle że w małej mieścinie a mąż z dobrą pracą.. Dla mnie przenieśliśmy się do większego miasta, pracę znalazłam bardzo szybko i całkiem dobrze płatną. Dzięki jego poświęceniu, (bo dojeżdża teraz do pracy) kocham go jeszcze bardziej. Przeprowadzka dała nam samodzielność (bez rodziców i teściów blisko) ślicznie mieszkanie i ukochanego synka. Wiem, że dla męża byłam bardzo ważną osobą i wiedział że unieszczęśliwi mnie jak zostaniemy w rodzinnym mieście. A tak oboje cieszymy się z tego co mamy:) Mam nadzieję, że i ty się opamiętasz, bo albo zostaniesz sam.. albo będziesz miał bardzo smutną i pewnie po jakimś czasie zrzędliwą i nieszczęśliwą żonę. Wybór należy do ciebie...

Gość karolcia 31
Dziewczyna ma farta, że nie ma dziecka ;) Jeszcze rok, dwa takiego życia i będzie miała dość, a jak to zrozumie - będzie mogła odejść bez zbędnego bagażu.

Gość jestem boska troska
moja mama ciagle mna rollinguje

Gość karolcia 31
Nie martw się autorze, popłacze, popłacze i szybciej zrozumie, że czas odejść, im więcej płacze tym szybciej sobie z tobą poradzi

Gość kakaka03
Nic a nic się Twojej żonie nie dziwię, jeśli jej nie wysłuchasz i nie potraktujesz poważnie jej oczekiwań, które ona chce poprzeć działaniem( wyprowadzka do Krakowa i znalezienie pracy- na wasz dom, tak myślę) to nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość adaszly
to jest patowa sytuacja ponieważ ja zawsze marzyłem o domu i nie jestem w stanie sie okreslic kiedy go wybudujemy a ona zostajac tu musialaby miec stala prace.... ale nie moge ustapic:( ona tez nie chce..i gdzie tu kompromis

Gość jaka,ś
Wiesz-jeżeli Twoja żona pójdzie do pracy to odłożycie ok.3000,- miesięcznie to po 10 latach będziecie mieli ok.360.000,- i wtedy zabierajcie sie do budowy domu.A jak go wybudujecie i urządzicie będziecie na emeryturze?-i moglibyście zabrać się za robienie dzieci-tylko czy coś z tego wyjdzie.?

Gość jestem boska troska
chyba ttata nie chce ja rolować?!

Gość adaszly
odejdzie bo chce mieszkac w miescie?:/ no to poprosze o kompromis,skoro jestescie tacy mądrzy

Gość jestem boska troska
ttata mnie nie lubi kiedy mama mnie rollinguje bo tesz ma chęć być rolowanym

Gość jaka,ś
A tak w ogóle-jak do tej pory to marudzisz.Szukasz problemu gdzie go nie ma.

Gość ciekawie niektórzy
rozumieja kompromis:)

Gość kakaka03
Póki co nie budujecie domu bo nie ma na to kasy, nie ma kasy bo nie ma pracy- dla niej...przenieście się tam gdzie będzie praca- dla niej, bo Tobie to nie robi i uzbierajcie kasę na dom, ot kompromis!