Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulkkkkkkkkkkkkaa

pani do gotowania

Polecane posty

Gość urszulkkkkkkkkkkkkaa

Chciałabym się dowiedzieć czy byłoby zainteresowanie gdyby pani dojeżdżała do domów i gotowała dla każdego takie dania, które by sobie zażyczył... dla osób np. samotnych lub osób zapracowanych. Czy znalazłaby się tutaj choć jedna osoba, która skorzystałaby z takiej usługi ?

Gość Duży Dżon
mógłby mi ktos gotować:classic_cool:

Gość raczej mało opłacalne
tak mi się wydaje: ile osób możesz dziennie obsłużyć w ten sposób? Myślę że nie więcej niż 3-4 (bo wiadomo że dojazd zajmuje czas i kosztuje a ludzie jedzą obfitsze posiłki w podobnych porach). Ile sobie za taką usługę policzysz? Ja zapłaciłabym ok. 25% wartości produktów na potrawę (mniej więcej tak to wychodzi w restauracjach, nie więcej). No - dopłaciłabym, gdybyś przyjechała ze swoimi produktami i ja nie musiałabym robić zakupów, ale to dodatkowo kosztuje Twój czas. Musiałabyś robić to tak tanio, żeby nie opłacało mi się iść do restauracji i kupić czegoś na wynos: a wtedy raczej nie zwróci Ci się koszt dojazdu i czas poświęcony na zakupy i dojazd.

Gość chyba 250% narzutu
a juz na pewno 100% poza tym co domowe żarcie to domowe

Gość raczej mało opłacalne
Mam na myśli stawkę, jaką dostaje kucharz. Może się mylę, ale na ogół gdy porównuję ceny dań w knajpkach do ceny, za jaką zrobiłabym te dania sobie w domu, kupując produkty w handlu detalicznym (bo nie wyobrażam sobie że dojeżdżająca kucharka zahacza po drodze o Makro) - nie wydaje mi się, że osoba przygotowująca te posiłki dostaje aż tyle.

Gość gość
Witam, ja zajmuję się takim gotowaniem. Moi klienci są zadowoleni bo to oni ustalają menu i robią zakupy a nie muszą tracić czasu na stanie nad garami i sprzątanie po gotowaniu. Prawda jest taka że żadna knajpa czy catering nie zastąpi domowego jedzenia.Cenowo też bardziej opłaca się wynająć osobistą kucharkę. Dojadę do każdego na terenie Warszawy i ugotuję posiłki, obiady na cały tydzień. Specjalizuje się w daniach polskich, pieke domowe ciasta. Stawka do ustalenia. jestem dostępna od zaraz. Mój numer 519-369-308 wypozyczalniazon@gmail.com Asia

Gość gość
szkoda ze na terenie Warszawy bo chcialabym taka pomoc czasowo zamowic