Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina1111111

Dręczenie przez sms i straszenie, że uda się na policję.

Polecane posty

Gość michalina1111111

Witam. Mam problem moja siostra odeszła od męża, ponieważ on nie pracował i nie był w stanie utrzymać rodziny. Nie miał nawet chęci podjęcia pracy. Ostatnio pracował w pewnej firnie jako ktoś do dźwigania. Pracował tam tydzień i jeszcze chodził, co drugi dzień. W dodatku zdarzało się mu nadużywać alkoholu. Moja siostra odchodziła od niego parę razy za każdym razem wracała. Teraz stwierdziła, że już tego błędu nie popełni tego błędu. Razem z dwójką dzieci wprowadziła się do naszego domu rodzinnego wszyscy a zwłaszcza rodzice jej pomagamy. Jak poprzednimi razy dręczy nas sms i telefonami. Wszyscy oprócz mamy zmieniliśmy numery telefonu, więc pisze tylko do niej. Pierwsze sms były treści typu, że nas spali itp. Kolejne, że jeśli nie wróci to zabierze jej dzieci itp. a dziś przyszły sms, że pójdzie na policje i zezna, że ja i moja druga siostra chciałyśmy go oblać gorącą wodą i go zastraszamy, co oczywiście nigdy nie miało miejsca, ponieważ ostatni raz obie widziałyśmy go ostatnio rok temu a rozmawiałyśmy pewnie ze dwa lata temu. I tu moje pytanie: co z tym zrobić?

Gość marrrtyna
idz napolicje za nekanie jest pare lat

Gość Heid
Noo na pewno nie kasować takich smsów. Wyprzedźcie go i pierwsi pójdźcie na policję. Takie groźby są karalne.

Gość michalina1111111
Tylko, że on pisze je z różnych numerów i podpisuje się tylko imieniem