Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwjwdn

chłopak na 2 spotkaniu...

Polecane posty

Gość nwjwdn

poznałam chłopaka na imprezie. Za tydzen sie z nim spotkałam tak sobie w celach koleżenskich ( ja tak myslałam). A on chciał mnie całować, przytulać, itp, a ja nie miałam ochoty, bo jakoś specajnie mi się nie podobał. Powiedziałam mu że nie przytulam się i nie całuje z kolegami to powiedział żebym nie robiła scen. Mówie mu ze traktuje go jak kolege, a ten że na pewnie nie będzie tylko moim kolegą i swoje robił. Nie rozumiał tego że nie mam ochoty sie z nim całowac. Gapił się na mnie jak by się chciał rzucic. A może to ja jestem głupia? No ale bez przesady nie rajcuje mnie całowanie się z kim kolwiek. WIem ze to nic takiego, ale ja się wolę całowac i przytulac z kimś kogo kocham a nie tak. Co o tym myslicie?

Gość nwjwdn
z nudów, ale teraz to juz chyba ni odbiorę jak bedzie dzwonił

przytulać się i całować tylko z kimś kogo kochasz? :D A seks to pewnie dopiero po ślubie? haha Uprawiaj z nim seks a nie, co masz do stracenia? Jesteś młoda więc korzystaj z życia! Nie chcesz mieć o czym opowiadać jak będziesz starsza? Takie wspomnienia, tzn. seks, całowanie itd to najlepsze wspomnienia jakie ma człowiek- uwierz.

Gość nwjwdn
Moim oprawcą był mój dziadek, z którym mieszkaliśmy. Miałam wtedy około 6 lat. Gdy rodzice gdzieś jechali to dziadek zabierał mnie do swojego pokoju, przypierał drzwi żeby przypadkiem ktoś nie wszedł nieoczekiwanie, kazal mi zdejmować spodnie i próbował włożyć swojego penisa. Gdy mówiłam, że mnie boli, że już nie chcę to prosił że chociaż główkę włoży. Pamiętam siwe włosy łonowe, które zostawały mi na udach. Czasami zabierał mnie do namiotu i kazał sie wypinać i tam też próbował. Na szczęście nigdy na siłę nie włożył mi całego. Zawsze po tym mówi, żebym nikomu nie mówiła to kupi mi cukierków. Ale ja nie powiedziałam nikomu nie ze względu na te cukierki, tylko się bałam co tata zrobi dziadkowi jak o tym sie dowie. I w ten sposób go chroniłam a on to wykorzystywał. Nie mogę do dziś tego zapomnieć.

Gość nwjwdn
ludzie jestescie?

Gość jestem zly to potwierdzi każdy
studenciak- tak z ciekawosci ile masz lat i lu partnerow seksualnych za sobą? I z iloma facetami się calowalas?

Gość ,fuhcxvb
NIC NA SIŁE, NIC NA HAMA ! MASZ PRAWO TEGO POPROSTU NIE CHCIEĆ ! TO TWÓJ WYBÓR RÓB CO CHCESZ ALE NIE WBREW TEMU CO WEWNĘTRZNIE CZUJESZ W PSYCHICE BY NIE ŻAŁOWAĆ