Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolony mąż35/29

Rewelacja-cała dłoń w mojej żonce

Polecane posty

Gość kochanka Bydlaka
Zabawnie?

20:48 [zgłoś do usunięcia]mniejciasna22 ej tu nie ma co pisać tutaj same dziewice i prawiczki konserwatyści im takie zabawy nie w głowach Noo nie,bo my mamy normalne tzipki,a Ty jesteś rozjechana jak słój po ogórkach,potem to Cię tylko kabaczek zadowoli :O :D

Gość łłłłłeeeeeeee
oj tak ,święte słowa

Gość łłłłłeeeeeeee
hahaha

Gość proponuję żeby żona teraz
włożyła ci całą dłoń w twoją dziurkę - przekonasz sie jaka to przyjemność :D Oj dzieciaki, ale się nudzicie na tych feriach :(

Gość kochanka Bydlaka
Chciałaś napisać elastyczne.Nie wiem jak wy ale ja jestem po dwóch porodach. To nie mydło więc się nie zmydli

Gość łłłłłeeeeeeee
powtarzam ,niedługo ( dla urozmaicenia ) zaklaszcze chłopina hahaha

Gość fajerwerka69
Jakby tak było,że co się rozciągnie to tak zostanie to jak byśmy wyglądały po porodzie gdzie trzeba przecisnąć np.35cm jak w moim przypadku. Śmieszni jesteście i kompletnie nie znacie się na fizjologii kobiety.

Gość łłłłłeeeeeeee
Na fizjologii to my się akurat znamy ,tylko że są takie co mają ciasne i są takie co mają rozklapiochy ,wszystko w temacie, pozdrowionka.

Gość kochanka Bydlaka
Każdy ma swoje zdanie. Przyjemność jest najważniejsza

Gość SexownaMamuśka90
Jestem po jednym porodzie, było nacięcie. Mój facet ma na dł. może 12/13 cm szer jakieś 3 cm... Wchodzi ciasno później też ciasno jest, nawet boli :/ Cipka się nie zmieniła, ale próbował wkładać palce, dłoń to nie da rady za cholerę. Palce wcodzą cztery. Nic dalej. Jestem zbyt ciasna. Mialam faceta z 24cm i grubym penisem i powiem, że seks mi nie sprawiał przyjemnośći, jak byłam dobrze podniecona to wszedł prawie do końca i to nie bylo miłe a z obecnym... seks jest przecudwony. I zawsze mam z nim orgazmy pochwowe.

Gość SexownaMamuśka90
Jestem po jednym porodzie, było nacięcie. Mój facet ma na dł. może 12/13 cm szer jakieś 3 cm... Wchodzi ciasno później też ciasno jest, nawet boli :/ Cipka się nie zmieniła, ale próbował wkładać palce, dłoń to nie da rady za cholerę. Palce wcodzą cztery. Nic dalej. Jestem zbyt ciasna. Mialam faceta z 24cm i grubym penisem i powiem, że seks mi nie sprawiał przyjemnośći, jak byłam dobrze podniecona to wszedł prawie do końca i to nie bylo miłe a z obecnym... seks jest przecudwony. I zawsze mam z nim orgazmy pochwowe.

Gość ...........sama nie wiem......
spróbować ile wejdzie, czy nie?

Gość SexownaMamuśka99
up. co wy na to?

Gość ale jazz:D
Ale żeby tak całą rękę?:D:DJa jestem po dwóch porodach i mój mąż może wsadzić w moją cipkę tylko trzy palce.

Gość popopopopopopopo
mmmmm