Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 imprezowa ja

Wstyd na imprezie. Ogromny wstyd.

Polecane posty

Go艣膰 imprezowa ja

W skr贸cie. Impreza, alkohol (duuuu偶o wypi艂am) doskonale wiem, 偶e nie powinno si臋 miesza膰, ale 偶e ze mnie taka twarda sztuka to w贸dk臋 popija艂am piwem. By艂o ok, do czasu kiedy [tego juz nie pami臋tam] poda艂 mi w贸dk臋, kt贸r膮 pi艂am juz bez opami臋tania. Jakie byly efekty? -zrobi艂am widowisko swoj膮 osob膮, zacz臋艂am p艂aka膰 i si臋 艣mia膰 jednocze艣nie. Do tej pory nie wiem z jakiego powodu. -moja twarz wygl膮da艂a masakrycznie, bo p艂aczem zmaza艂am sobie ca艂y makija偶 -zrzyga艂am si臋 i moi znajomi musieli sprz膮tn膮膰. -musieli mnie pilnowac na zmian臋. Byli tam moi bli偶si i dalsi znajomi. Kazdy m贸wil "kazdemu si臋 zdarza, nie przejmuj si臋.blablablabla..:O" kto艣 powiedzia艂, ze zosta艂am po prostu "ochrzczona" :D 偶e musz臋 prze偶y膰 jak膮艣 najgorsz膮 imprez臋. Ja do tej pory mam kaca moralnego i wstyd mi si臋 pokaza膰 przed tymi ludzmi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w艂oczykijka
wyluzuj, mialam tak milion razy:) masz wporzo znajomych, nie olali cie itd luzik!!!! na nastepnej imprezie ktos inny sie tak najebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowa ja
i co wy myslicie? spali艂am si臋 czy dadz膮 mi jeszcze 偶yc?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nswsd
No i? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eers
spoko, myslalam, ze by艂o gorzej :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowa ja
zawsze mog艂o by膰 gorzej prawda? :( ale i tak bylo wg mnie zle :O

Udost臋pnij ten post

Co w tym takiego? Na imprezie w艂a艣nie o to chodzi, 偶eby porz膮dnie si臋 napierdoli膰 i robi膰 syf :D Uprawia膰 seks i biega膰 na golasa :D M贸j kolega kiedy艣 liza艂 muszl臋 klozetow膮 :D

Udost臋pnij ten post

Je艣li nie zrobi艂a艣 striptizu i nie zacz臋艂a艣 uprawia膰 seksu przy wszystkich to nie jest tak 藕le, da si臋 z tego wyj艣膰 z twarz膮, ka偶dy kiedy艣 mia艂 taka iprez臋, 偶e urwa艂 mu si臋 film i wymiotowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowa ja
studenciak :D ale na tej imprezie tylko ja zrobi艂am taki "syf"..ka偶dy zachowa艂 si臋 jako艣 kulturalnie, a ja? :O debilka jestem 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znaczy nie uwa偶am by艣 zrobi艂a
rzecz niewyobra偶aln膮, mog艂o si臋 zdarzy膰 i naturalne 偶e czujesz wstyd bo nie ka偶dy mia艂 co艣 takiego, wbrew temu co tu pisz膮, a przytrafienie si臋 takich rzeczy ile艣 razy nie jest normalne sory, ale alkohol itd trzeba umie膰 za偶ywa膰, nie r贸bcie ze swojego nieumiarkowania i g艂upoty normy:O jak si臋 kto艣 raz przejecha艂 to ma nauczk臋 na przysz艂o艣膰 z 偶ycia mo偶na korzysta膰 na setki sposob贸w i wcale to nie jest wy艂膮cznie urywanie si臋 filmu po pijaku i bzykanie w toalecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowa ja
podobno go艣ciowi zrobi艂am loda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂oczykijka
wyyyyyyyyyluuuuuuuuuuzuuuuuuuuuuuuj. :P Ja milion razy rzygalam, raz sie obudzilam w rzygach cala, jakos nikt nigdy mi tego nie wypomnial, wszyscy sie smialismy. a ile razy jakies przypaly byly, z obcymi facetami, policja czasem, zawsze wszystko w zart na 2 dzien. masz co wspominac:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale cyrk
Zdarzy艂o mi si臋 tylko raz zgubi膰 w膮tek i haftowa膰, ale posz艂am spa膰 do samochodu. Ja z obrzydzeniem patrz臋 na laski kt贸re chlej膮 i rzygaj膮 albo odprawiaj膮 cyrki. Trzeba mie膰 co艣 z psych膮 偶eby 艣mia膰 si臋 i p艂aka膰 na zmin臋 serio nie m贸wi臋 po z艂o艣ci lepiej si臋 zastan贸w, bo nawet u pijanej osoby to jest znak, 偶e co艣 nie gra. Niby m贸wi膮 偶e jest ok, ka偶demu si臋 zdarza, ale to 偶enada i ka偶dy ci臋 pami臋ta jak si臋 zachowywa艂a艣 jak wygl膮da艂a艣 itp.

Udost臋pnij ten post

pff tam, nie ma tragedi. tyle razy bylam najebana a najgorzem wspominam jak wkoczylam na kumpele mi sie spodnie rozdar艂y.....to dopiro, a pijana nie by艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowa ja
nie zrobi艂am loda. ale to nie s膮 moi przyjaciele, tylko po prostu znajomi...gdyby to byli ca艂kiem swoje osoby to bym sie nie przejmowa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnbm,m,
Sk膮d ja to znam :D Ostatnio si臋 ca艂kiem zala艂am, obrzyga艂am siebie a tak偶e moich znajomych i m贸j ch艂opak z kolezank膮 musieli mnie umy膰 :o Oczywi艣ciue nic nie pami臋tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki wstyd,
teraz ty, zaraz ktos inny. mi tez bylo za 1 razem wstyd ale teraz sie z tego smieje, troche dystansu do siebie kochana:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danper
Wie艣 ta艅czy wie艣 艣piewa, gimbaza w kacji :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e tam pierdolajta
Krzysztof od zawsze bawi艂 si臋 lalkami Pani Anna, jeszcze kiedy 偶y艂a "w ciele m臋偶czyzny", nie mia艂a problem贸w z udokumentowaniem swojej kobieco艣ci. Ju偶 jako ma艂e dziecko wiedzia艂a, 偶e jest dziewczynk膮 - bawi艂a si臋 lalkami, skaka艂a na skakance, przebiera艂a si臋 w sukienki. Jej trudna droga do zmiany p艂ci rozpocz臋艂a si臋 20 lat temu, kiedy to jak najbardziej 艣wiadomie zacz臋艂a w臋dr贸wk臋 po lekarzach. Mia艂a szcz臋艣cie, 偶e trafi艂a na seksuologa, kt贸ry odpowiednio j膮 pokierowa艂. Ale nie by艂o 艂atwo. - Zanim dojdzie do zasadniczej operacji, wdra偶ana jest kuracja hormonalna, kt贸ra jest uci膮偶liwa i mo偶e powodowa膰 objawy uboczne. A sama operacja te偶 jest obci膮偶ona ryzykiem. Wykonuj膮 j膮 tylko niekt贸re kliniki urologiczne, odp艂atnie, bo u nas takie zabiegi nie s膮 refundowane przez pa艅stwo - wyja艣nia dr Dulko.

Udost臋pnij ten post

Danper ja i w licu takie akcje mialam, no moze nie az tak..:D zawsze ta jest, albo Ty sie skonczysz, albo smiejesz sie z kogos kto sie skonczyl i sie cieszysz ze to nie Ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxxyyyyyytttt
Chirurgiczna zmiana p艂ci m臋偶czyzny polega na kastracji i utworzeniu warg sromowych oraz pochwy, a to robi si臋 kilkoma technikami. Np. ze sk贸ry pr膮cia i moszny. Penisa przecina si臋 na ca艂ej d艂ugo艣ci, wyjmuje 艣rodek, a sk贸r臋 penisa wywraca si臋 na drug膮 stron臋 i montuje z niej wagin臋 w podbrzuszu. Z unerwionego czubka pr膮cia formowana jest 艂echtaczka. Ze sk贸ry moszny tworzy si臋 dwa p艂aty, z kt贸rych uzyskuje si臋 wargi sromowe. Pochw臋 mo偶na te偶 uformowa膰 z jelita grubego. Aby zapobiec zarastaniu pochwy, na kilka, kilkana艣cie dni wprowadza si臋 do niej urz膮dzenie przypominaj膮ce balon (jest to bardzo bolesne). Otw贸r cewki moczowej przemieszczany jest do nowo utworzonej pochwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikolajka 102
Wstyd, kac moralny po takiej imprezie moze cie nauczy kontroli nad piciem, ciesz sie ze masz takich dobrych znajmoych co sie sama nie zostawili gdzies zalana, zarzygana. Kazdemu (tak sie mowi) zdarza sie spic ale nie kazdy tak sie schleje zeby takie cyrki odstawiac, laska pilnuj sie bo tych jestes z tych "swirujacych" po alkoholu. Ps kazdy mowi nic sie nie martw...ble,ble ...a tak naprawde to jestes juz na jezykach,moze blisi znajmi cie bronia ale inni beda gadac, zawsze sie gada, ojj wspolczuje, ale z czasem przestanie sie gadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am gorzej zachla艂am si臋 bo przegra艂am zak艂ad, nie wiedzia艂am 偶e tak sko艅cze 偶e znajomi b臋d膮 musieli si臋 mn膮 zajmowa膰. A co w tym najgorsze rzyga艂am jak pies, musieli mnie sadza膰 na kiblu by si臋 wysika膰 a najgorsze w tym 偶e nie by艂am "tam" ogolona( mam bardzo podra偶nienia po goleniu, a 偶e jestem sam od d艂u偶szego czasu gole si臋 rzadziej ) Teraz wstyd mi przed nimi jak nie wiem co ! nie moge przesta膰 o tym my艣lec bo nic z tego nie pami臋tam opowiadali mi 偶e teraz ju偶 nie mam przed nimi tajemnic . :D to jest dopiero wstyd ! najgorsze jest to 偶e by艂y tam takie osoby 偶e mog膮 rozpowiedzie膰 to dalej .... A wtedy to ju偶 w 艂eb sobie strzele . Zawsze jakie艣 przypa艂y mam, ten by艂 wyj膮tkowo straszny !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze mog艂as sie pu艣ci膰 z kim艣 na oczach wszystkich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niby tak ale gdyby艣cie wiedzieli jak oni teraz na mnie patrz膮 . Zawsze mieli mnie za kobiet臋 g艂adk膮 jak lustro w tych miejscach a tu takie co艣 ! Nie mog臋 nawet z nim przebywa膰 bo mam wra偶enie 偶e ca艂y czas si臋 tam patrz膮 i tylko to widz膮 . Masakra nie wiem co robi膰 ! Doradzcie co艣 bo oszaleje ze wstydu tak cholernie mi g艂upio 偶e jak sobie my艣l臋 to z wielk膮 ch臋ci膮 pope艂ni艂abym teraz samob贸jstwo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spodziewaj si臋 fot z rzygania na fejsie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego ja np nienawidz臋 imprez firmowych tego typu, bo zawsze co艣 odstawia艂am po alkoholu a w pracy wiadomo - szef, wsp贸艂pracownicy. Teraz, na szcz臋艣cie, w nowym miejscu pracy mamy bardziej ambitne imprezy - co艣 jak http://drivingexperience.pl/oferta/eventy-dla-firm-wyjazdy-integracyjne/ :) Wi臋c raczej alkohol strumieniami si臋 nie leje :)

Udost臋pnij ten post