Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Tylko żeby umówić się z dziewczyną na wieczór musiałbym mieć usta zaklejone w dzień taśmą żeby w ogóle nie gadać (żart i chyba suchar :D) Jak minął dzień? Pracowity? Nareszcie się wyspałaś? :)

Da się zrobić ;) W pracy się nie napracowałam a później też nie. Właściwie to się wyspałam i sprawdziłam, że opcja drzemki w telefonie działa nawet kilka razy ;) a jutro trzeba wstać 5 minut wcześniej i zajść do sklepu po pączki :D ale o tym wszystkim i o innych rzeczach jutro, bo już naprawdę kończę :) Pa

Gość chodzący nieideal
up

Dobrej nocy kochani ;) wlasnie wrocilam z pracy,bylo super, poza tym,ze nog nie czujei kregoslup tez mi dal w kosc ( w koncu 8 godzin stania ;p). I pamietajcie jedzcie jutro paczki w nieumiarkowanych ilosciach ;d

Cześć :) Ja zjadłam 7 pączków :D A ile Tobie się udało? :) Dzisiaj mam dobry dzień może nie wydarzyło się nic szczególnego ale humor mi dopisuje :)

Gość chodzcy nieideał
up

Cześć :) Ja zjadłam 7 pączków :D A ile Tobie się udało? ;) Dzisiaj mam dobry dzień może nie wydarzyło się nic szczególnego ale humor mi dopisuje :)

Słabo chodzi to forum, bo odświeżam stronę i nie pokazują się nowe wiadomości. A to słabo u Ciebie z pączkami :p marmolada właśnie była taka sobie :p

Robisz postępy :) lubię budyń ;) a tak skromnie powiem, że faworki wychodzą pyszne :p w zeszłym roku miałam wolne to smażyłam pączki :)

Dobrze że lubisz bo przez miesiąc to będzie jedyny deser który będę umiał zrobić :D Nie musiałem się pytać bo to wiadomo że wszystko co zrobisz to musi być pyszne :D Widzę że zdolna z Ciebie dziewczyna:)

Budyń zawiera mleko a nabiał jest potrzebny :p Już wystarczy tych komplementów, bo się zaczerwienie :p haha ;)

Gość lalabrygida
bo jesteś niezdecydowany :) zaaadaaać pytanieee czy nie? tego typu NIEZDECYDOWANY? :)

Gość lalabrygida
coś się nie wstrzeliłam, ten mój reflex:P :D:D:D:D a o czym teraz, albo za chwilę :D może mi się uda :D

lalabrygida coś w tym typie :) Kasia widzę że niedość że jesteś zdolna to na dodatek skromna :D Hmm coś mam pusto w głowie dzisiaj zarzućcie jakiś temat :D

żebym od razu podawała jakiś temat to nie, bo przecież małomówna jestem :D ale powiem, że zostawiłam dzisiaj telefon w pracy :) a jak tam remont u Ciebie, coś poważniejszego?

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie małomówność przekłada się w realu :D Kiepsko że zostawiłaś telefon bo rano nie sprawdzisz czy działa drzemka :D Na szczęśćie remont w sobotę najpóźniej w poniedziałek zakończy się :) to raczej remoncik ;) wykuwam drzwi do swojego pokoju żebym już nie przechodził przez pokój brata :)

No tak mam podobnie :) chociaż nie wiem z czego tu się cieszyć :) wzięłam telefon babci, bo mieszka teraz u nas, więc wypróbuję drzemkę :D Fajnie z tym osobnym wejściem będziesz miał, czyli pracowity tydzień u Ciebie.

W sumie od połowy listopada nic nie robie to trochę pracy mi dobrze zrobi :) Widzę że jednak wstawanie przedłuży się u Ciebie o conajmniej 10 minut ;) Co do małomówności też mi nie jest do śmiechu. Ale jak trochę schudnę to może mi przejdzie :D Chyba że musiałbym jeszcze zrobić operację plastyczną ;)

To skończysz jedne drzwi i zabierzesz się za coś innego :) A to na małomówność takie rzeczy pomagają? Nie wiedziałam :D schudnąć nie mam z czego ale mogę przytyć może też pomoże :D chyba, że bierze się to z niskiej samooceny ale to już inna sprawa.

Raczej bierze się to z niskiej samooceny :D Skończę jedne drzwi i będę odpoczywał do marca ;) Jak nie wyglądasz jak modelki to znaczy jak worek kości to nie masz powodu by tyć ;)

No tak nie można się przemęczać :p W końcu jak ktoś pracuje to należy się odpoczynek od czasu do czasu. Aż tak źle ze mną nie jest ;)