Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zapomnieć

jak zapomniec

Polecane posty

Gość jak zapomnieć

Hej, zaczne od poczatku bo tak najlepiej. Poznalam fajnego chlopaka przez intenet pisalismy bardzo dlugo po pewnym czasie spotkalismy sie i zas pisalismy ktoregos dnia napisal ze nie ma na kacie czy sugestia nie miejmy kontaktu. bylo mi ciezko o nim zapomniec ale pojawil sie inny chlopaka w ktorym sie zakochalam jestesmy razem 3 lata lecz czesto mysle o chlopaku przed nim wspominam go, odezwalam sie do niego on odpisal kiedys napisal sms co u ciebie zas nie odpisuje. jak myslicie dla czego ja mysle o tym chlopaku dodam ze nie bylismy para skoro mam teraz chlopaka.

ładne jaja historia jak z mojego zycia, i jeszce mi powiesz ze masz na ime Ania ? :)

Gość jak zapomnieć
nie mam na imie wiola

Gość jak zapomnieć
nie mam na imie wiola

Gość jak zapomnieć
'' ładne jaja historia jak z mojego zycia ''dlaczego ?

Gość jak zapomnieć
jest ktos ?

niewiem czy dojdzie odp czy wcieło cos jest pokopane, a nazwisko masz moze na litere R? Ros...

Gość jak zapomnieć
nie o co biega z ta Anią ?

Gość jak zapomnieć
nie o co biega z ta Anią

Gość jak zapomnieć
też coś mi szwankuje ale ja chce porade bo ja nie wiem co ma zrobic

ej odpowiedz mi na pytanie o nazwisku :), jak zapomniec hymmm po prostu nie mysl o tym idz gdzies zrelaksuj sie rozerwij jakies dysko wyjscie ze znajomymi i wywal to ze swojej glowy a z czasem przejdzie

Gość jak zapomnieć
nie moje nazwisko nie zaczyna sie na R teraz ty odpisz o co chodzi z Ania jak ona sobie z tym poradzila

z Ania no powiem ci ze niewiem ale Twoja historia przypomina moja zyciowa i jestem facetem wiec niewiem jak Ania sobie z tym poradzila napisalem wyzej jakie jest moje zdanie na ten temat. Z osobistych doswiadczen wiem ze takie rzeczy przechodza z czasem po prostu wywal to ze swojej glowy i juz nie mysl a somo wyleci :)

Gość jak zapomnieć
a jak sie nazywasz pytam z czystej ciekawosci

Gość jak zapomnieć
co myslicie o tym a moze jest cos ze mna nie tak

a widzisz jest jednak z tym nazwiskiem Twoim cos, czyli jednak na R? :) Bartek jestem :)

Gość jak zapomnieć
nie mam na FI.... może cos do niego czuje do tego 1

to to juz musisz rozstrzygnac sama do kogo cos czujesz i cy to bedzie odwzajemnione bo bycmoze on (ten ktorego wybierzesz) zapomnial juz o Tobie i co innego ma w glowie a Ty tylko bledzie to rozdmuchasz. Albo bedzie odwrotny scenariusz odezwij sie do niego moze on tez na to czeka a boi sie zrobic ten pierwszy krok i bedziecie zyli dluuuugo i szczesliwie :)

Gość jak zapomnieć
ale ja do niego pisze a on nie odpisuje nic a nic patrze w jego zdjecie i tak zajebis... za nim tesknie

powiem tak tego kwiatu jest pol swiatu olej typa BO NIE JEST CIEBIE WARTY wyjdz gdzies jak jestes zadbana ogarnieta napewno sie jakis odezwie i zakreci kolo ciebie, swiat nie konczy sie na tym chlopaku wiec nie ma co sobie glowy nim zatruwac dzis piatek wybijaj na dyskoteke wyrwac innego albo jutro w sobote i zapomnisz o tamtym a bedziesz miala nowego tak to juz jest na tym swiecie

Gość jak zapomnieć
tylko to w tym jest zle ze mina spory kawal czasu a ja ciagle o nim myslalam ze kocham swojego faceta ale nie potrafie o tym 1 zapomniec ciagnie mnie do niego strasznie a disco to jutro :-)))

no wiec koniec tematu o chlopakach jutro wyjdż rozerwij sie pobaw zabaw w miare swoich potrzeb a zycie stanie sie lepsze :) a z inne bajki pytanie z jakiego jestes wojewodztwa, przedstawisz sie :) ?

Gość jak zapomnieć
z mazowieckiego i Wiolcia jestem a może teraz ty napisz swoja historię bo o cos musialo chodzic z Ania

NIe ja z reguly nie wracam do swoich zyciowych przugod bo powiem ci szczeze ze bylo tego troche i nie warto to rozgrzebywac doliczajac do tego przygody na dyskotekach po alkocholu to juz wogoole kabarety takie ze sam mam z tego beke nieziemska co jeszcze w zyciu moge zrobic glopiego :) ale jedno co powiem to nie zaluje tego co robilem bo jest co wspominac :P i dawaj jutro na balety napewno nie bedziesz tego zalowac! sorry ze o wiek kobiete spytam bo to hamskie jest, ale jakbys mogla powiedziec ile masz ?

Gość jak zapomnieć
23 a ty?? i nie kłam

Gość jak zapomnieć
o matko za mlody jestes i juz masz takie wspomnienia :-)))))))))))0

troszke wczesniej zaczalem korzystac z zycia i juz tak jkos poszlo do przodu :D hahah Nie zaluje bo zycie jest tylko 1 I jak je wykorzystasz zalezy tylko od ciebie :) taka mam sentecje zyciowa ahaha, powiem Ci Wioletko :) ze chetnie bym sie z Toba spotkal :) pogadalibysmy sobie :)

Gość jak zapomnieć
a skąd jestes