Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zapomnieć

jak zapomniec

Polecane posty

a tez ta historia ktora opisalas i ten sms ze na kacie nic nie ma i woogole to jakby troche zywce przelane z mojego zycia i tak troche przez glowe mi przeszlo ze to ty Jestes Ania i no chodzi o mnie, Ania fajna panna tylko troszeczke ma niewiem jak to opisac dziwnie poukladane w glowie ma jakies takie ustalone basniowe priorytety i tez jest troche zniszczona przez srodowisko ale poniekad warta grzechu :) to tyle co moge zdradzic jak chcesz to pytaj :D

Gość jak zapomnieć
ustalone basniowe priorytety i tez jest troche zniszczona przez srodowisko ale poniekad - co to znaczy bo kazdy ma jakies priorytety zniszczona przez srodowisko nie wiem bo ja to w skrócie napisałam najpierw ja napisałam ze nie mam na kacie potem on on też, jest młodszy bo ma 21 lat i ja sama go nie bylam pewna a jak kogos innego poznalam to cos mnie ruszylo mam 1 zdjecie jak taki poubierany w kurtkę i czapke i taki sie w nie gapie:-)

łoj duzo by o tym pisac nie starczylo by nam dnia gdybym mial to opowiedziec a co mowiac pisac o tym zakonczmy ta rozmowe na tym koniec :) i pamietaj co ci napisalem wyzej ja koncze bo ide Lulu spac pod kolderke. Fajna jestes tak wnioskuje po pisaniu wiec napewno kogos znajdziesz. PA i trzymaj sie cieplutko :* masz jeszcze caluska na poprawe humoru nakoniec. NIe odpisuj juz :)

łoj duzo by o tym pisac nie starczylo by nam dnia gdybym mial to opowiedziec a co mowiac pisac o tym zakonczmy ta rozmowe na tym koniec :) i pamietaj co ci napisalem wyzej ja koncze bo ide Lulu spac pod kolderke. Fajna jestes tak wnioskuje po pisaniu wiec napewno kogos znajdziesz. PA i trzymaj sie cieplutko :* masz jeszcze caluska na poprawe humoru nakoniec. NIe odpisuj juz :)

Gość jak zapomnieć
ale ja jestem ciekawa :-)

Gość jak zapomniec
Koksik jestes może , ja myslalam nad tym i mysle zeby do niego pojechać tylo nie wiem jak to wyglada z innej strony. czy ty chcialbys aby np ania sie do ciebie odezwala lub jakas inna dzziewczyna ??

Gość wiosna lato jesien zima1234
to zależy bo np jak on cos ci odpisal to moze faktycznie ty zrób pierwszy krok a z drugiej strony tez nie wiadomo co facet sobie moze o tobie pomyslec

no własnie to zalezy od faceta jak on na to zareaguje, jak ja na to bym zareagowal... hymm no w moim przypadku bylbym zadowolony i cos bym po prostu w tym kierunku dalej poczynil ze jezeli ona jednak na cos sie odwazyla to dlaczego ja mialbym byc inny :)

no własnie to zalezy od faceta jak on na to zareaguje, jak ja na to bym zareagowal... hymm no w moim przypadku bylbym zadowolony i cos bym po prostu w tym kierunku dalej poczynil ze jezeli ona jednak na cos sie odwazyla to dlaczego ja mialbym byc inny :)

Gość jak zapomniec
no tak ale wlasnie moze on ma do mnie jakies ale i dla tego teraz tak nie odpisuje no kurcze nie rozumiem was

Gość wiosna lato jesien zima1234
napisz do Bartka bo tu bedzie cos z tego

Gość jak zapomniec
DO wiosna lato jesien zima1234= zawsze sie ktos znajdzie kto napisze cos co ni jak sie ma do tematu, pewnie jestes starym zgredem ktorego za każdym razem babka w d... kopala :-))))))))))

sama juz musisz zdecydowac jak postapisz najlepiej to pojedz do niego stancie sobie twarza w twarz i powiedz co do niego czujesz i zrzuc to z siebie, jak zareaguje niewiem to zalezy od niego ale takie cos jest napewno lepsze od pisania esow czy rozmowy przez tel.

Gość jak zapomniec
.

Gość zapomniec
Słuchaj bedzie Ci cieżko ale jedyne co musisz to zapomniec