Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatunia277

zapomniana tabletka anty

Polecane posty

Gość beatunia277

Sluchajcie wczoraj powinnam wziac tabletke po 7 dniowej przerwie ale zapomnialam. Wzielam dzisiaj juz normalnie. czy mam wziac 2 czy jedna i dalej normalnie brac?jest jeszcze jeden problem w niedziele 4 dnia przerwy dostalam okres a w pon byl stosunek i koniec w srodku... wczoraj zapomniana tabletka i dodam ze jeszcze plamie dzisiaj czy mam sie obawiac o ciaze???

Gość beatunia277
Ludzie poradzcie cos

Gość kjyvjvhuv
mozliwosc ciazy jest

Gość beatunia277
Jak jest to bylo w pon w drugim dniu okresu a dzsiaj jeszcze plamie..???

Wszystko na taki temat masz ulotce, a jak nie rzuć nazwę w Google i znajdziesz odpowiedź.

Gość .wredna jędza
Jeśli dobrze zrozumiałam, że w niedzielę nastąpiło krwawienie z odstawienia, a w poniedziałek stosunek podczas tego krwawienia, to w ciąży nie jesteś. Co do tabletek - dwie naraz, reszta normalnie, pierwszy tydzień dodatkowo się zabezpieczajcie.

Gość beatunia277
Czytalam ale nie pisze czy w takiej sytuacji jak moja ryzyko ciazy jedt??

Gość kjyvjvhuv
😴

Gość kjyvjvhuv
na pewno jest napisane po pierwsze to nie jest okres, po drugie kto Ci powiedział, że w czasie okresu nie można zajść w ciążę?

Gość beatunia277
To co to jak nie okres. no w czasie okresu raczej to nie mozliwe a ty widze masz jakis problem ze soba...

Gość niee wieeem
W niedziele sie kochałas a zapomniałaś tabletki czwartkowej? Nie sądzę żeby istniało ryzyko ciąży. Musiałabyś byc superhiperpłodna :) Powinnas wziąć dwie tabletki i kontynuować branie. Przez kolejne 7 dni stosuj dodatkową metodę mechaniczną. Ja kilka miesiecy temu miała podobną sytuacje. Tylko ze u mnie stosunek był w sobotę a tabletki nie wzięłam w poniedziałek :) Także bardziej tragiczna sytuacja. Jednak nic sie nie stało. :)

Gość niee wieeem
To nie jest okres. To jest po prostu plamienie z odstawienia. Może się pojawić nawet jeśli będziesz w ciąży. Czy przy następnej przerwie. Po 2tygodniach możesz zrobić test

Gość douczcie się
Musiałabyś byc superhiperpłodna -niby dlaczego? Wydłużyła przerwę, więc mogło dojść do odblokowania owulacji. Plemniki mogą przeżyć nawet do tygodnia. A w czasie krwawienia z odstawienia można zajść w ciążę.

Gość beatunia277
W niedziele pierwszy dzien krwawienia a w pon stosunek,jskos nie chce mi sie wietzyc ze plemniki w takich warunkach jeszcze zyja?? Jak tak to czemu tak ciezko zajsc?

Gość beatunia277
To tak jak bym wydluzyla przerwe o 1 dzien. czy znacie jakies przypadki zajscia w tskich sytuacjach?

Gość beatunia277
Poradzcie cos bo sie martwie