Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszla panna mloda....

Co myślicie o zdjęciach tego fotografa?

Polecane posty

Gość nio coś w tym jest
Interesowałam się tym w innej sprawie i interpretacja rządowej infolinii podatkowej jest taka: jeśli robisz coś więcej niż raz (a odbiorcą jest osoba prywatna), musisz założyć firmę. Nawet jeśli tylko sprzedajesz rozparcelowaną działkę 4-5 osobom. Także powodzenia przy pierwszej kontroli US ;)

Gość Salon sukien ślubnych do OSZO
Oszołomiony wiesz rzygać się i chce jak widzę wpisy takich jak ty zafajdanych fotografów co to mają o sobie wielkie mniemanie. Pojawiasz się tu pod setkami różnych nicków i obrażasz ludzi. Pokaż swoje zdjęcia to podyskutujemy. Czy ci płacą za obrażanie innych? Przejrzyj chamie na oczy bo świat się szybko zmienia. Już nie tak łatwo jest manipulować ludźmi i wmawiać im modne zdjęcia. Tak na marginesie obradzając np. dajmy fotografa Sikorskiego (MA PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA NA STRONIE) obrażasz też wszystkie młode pary którym on robił zdjęcia. Wysoka cena głąbie dzisiaj wcale nie świadczy o profesjonalizmie i super zdjęciach.

Gość Oberwtor inormatyk
Ten oszołomiony to nie facet a walnięta pani fotograf po Akademii Rolniczej. Uważa się za najlepszą fotografującą śluby w Polsce . Łowi zlecenia na forach gdzie pojawiają się przyszłe panny młode i jeśli gdzieś pojawi się czyjś wpis nie po jej myśli to to dostaje przedwczesnego okresu i żółć się jej ulewa. Zdaje się że ma problemy ze zleceniami bo jej tandetna kiczowata fotografia przestała na innych robić wrażenie.

Gość AgaPaa
Kiciata:"Te zdjęcia na stronie Szubińskiego to jakiś pseudo artystyczny kicz. " Dzięki za opinię wszystkim. Co do powyższego, to myślałam, ze szybciej to powiecie o panu Zowsiku. Ma takie zupełnie inne te zdjęcia, szałowe. Czy moceżie jeszcze podać link do tego fotografa Sikorskiego? Nie mogę znaleźć... :(

Gość Videowiec-Łódź
Aga wpisz w google frazę ,,Sikorski fotografia ślubna" i go znajdziesz Zdjęcia naprawdę miłe dla oka. Takich fotografów jak on jest więcej i nie muszą się nigdzie reklamować. Bo to jest tak. Są fotografowie co mają zlecenia z polecenia, maja dużo zleceń umiarkowane ceny. Druga grupa fotografów to osoby wypromowane poprzez rożnego miejsca w internecie. Tu wyrabia się nazwisko i wmawia ludziom modną fotografie ślubną która ma sporo kosztować i tak naprawdę nie ma nic wspólnego z pamiątkowymi dobrymi zdjęciami slubnymi. Teraz za ten mój wpis wyleją na mnie pomyje osoby z tej drugiej opisanej grupy fotografów.

Gość dystonariusz
A trzecia grupa to urażone foto-ziutki wylewające swoje frustracje na kafeterii :-D

Gość hahahaha dystonariusz
dystonariusz ... i czwarta to takie nieudaczniki jak ty które tylko potrafią innych obrażać. Co zamówień nie ma i biedaku nie wiesz co się dzieje hihihi? Nie martw się będzie dla ciebie jeszcze gorzej. Zdaje się że ci się osobowość pomyliła hahaha..

Gość dystonariusz
Ciekawe, że zawsze jak się pisze o fotoziutkach to się odzywa jedna i ta sama osoba - raz jest to fotograf skądś tam, innym grafik, informatyk, a nawet salon sukien ślubnych i wiele innych - a tak naprawdę jeden i ten sam śmiertelnie urażony foto ziutek hahahah :-D

Gość Duch internetu
Panie/Pani dystonariusz Zgadnij kim ja jestem? Niedługo zabraknie ci pomysłów na zmianę nicków. Biedactwo co to umie innych krytykować ,dawać" dobre rady a samo nie umie pochwalić się tym co robi. Weź walnij się mocno w głowę i zjeżdżaj z tego forum bo może się okazać ze twój IP gdzieś dla wszystkich się pojawi. Tak niechcący się pojawi i nie tylko IP komputera. Sfrustrowany fotograf któremu w życiu się nie powiodło i na innych się odgrywa. No zgadnij kim ja jestem?

Gość AgaPaa
Czy to ten p, Sikorski? http://www.fotosikorski.pl/?plener,12 Jeżeli tak, to ja się dziwię tak dobrej opinii. Z Waszych opinii myślałam, że zdjęcia zwalą mnie z nóg...... no i sie zawiodłam... Chyba że inny z takim samym nazwiskiem, bo jest ich kilku w googlach.

Gość do przyszlej panny mlodej
Hej, jeśli oczekujesz zeby fotograf z ciebie zrobił królewnę/księżniczkę/gwiazdę a na codzien w lustrze widzisz zupełnie kogoś innego to dalej szukaj sobie artysty za 4ooopln, który na każdym zdjęciu oszuka rzeczywistość i odejmie tam gdzie trzeba, poprawi buźkę, zamaluje pryszcze i wybieli zęby oraz oczy w fotoszopie. (ale czy warto sie oszukiwać ?) A jeśli szukasz normalnych nie udziwnianych zdjęćbez jakis kiczowatych udziwnien i ozdobek tylko typowej reporterki (za spoko kase) to jak najbardziej za. Oczywiście zdjęcia szalu nie robią, ale tez nie sa jakieś katastrofalne - typowe zdjęcia ze ślubu. Pamiętaj, że jak za 5 lat będziesz chciała zobaczyć swoje zdjęcia, przywrócić wspomnienia ze ślubu to fajnie byłoby gdybyś sie na nich poznała...

Gość frvgegfergfe4gtfr5
odnośnie pierwszego linku zdjęcia brzydkie panny mlode jeszcze brzydsze ta grubaska wymiata i te okulary, ale wiocha

Gość amator z wyboru
Tak wiele tu piszecie o kiczu, a mnie uczyli, że kiczem nazywa się wszystko co podoba się dużej grupie ludzi. Ale o tym, czy mamy coś kiczowatego dowiadujemy się później, a tego się nie da przewidzieć. W 99 procentach wszystkie fotografie cyfrowe zawodowych fotografów będą kiczem bo to oni wykonują prawie wszystkie zlecenia za pieniądze. Tego problemu nie będą mieli Ci, którzy będą mieli szczęście jak postawią na fotografię analogową. Ale kto to jeszcze robi? Może jeszcze goście którzy z jakichś powodów robią zdjęcia swoimi kliszowymi zabawkami, a nowych nie chcą. W nich nadzieja, że to co najpiękniejsze nie umrze. Reszta wszystko przelicza na pieniądze i czas, którego nie mają dla Was. I to jeszcze za duże pieniądze.To smutne. Później jak coś spaprają to każą czekać młodym po kilka miesięcy na ich owone prace :( Gdyby robili profesjonalnie i na negatywach to gotowe prace mieli by najpóźniej za kilka dni. Każdy wybiera takiego fotografa na jakiego zasługuje. Kropka

Gość Sir Lancelot z Fotografii
Hej rycerzu Amatorze z Wyboru, piękna pieśń, ale przebrzmiała, pokaż do wyboru przyszłej parze młodej zdjęcia z cyfry (ale dobre) i z analoga - 99% wybierze z cyfry.

Gość do Sir Lancelot
Mylisz się co do zdjęć z negatywu. Dobrze naświetlony negatyw i dobrze wywołany a z tym jest teraz problem da nam o wiele ładniejsze zdjęcia niż aparat cyfrowy. Aby takie zdjęcia zrobić trzeba posiadać wiedzę a tych osób jest bardzo mało. W USA fotografia a negatywowa od dwóch lat się bardzo szybko odradza. Canon wypuścił nowy aparat na klisze. Ten sam trend jest w Anglii, Kanadzie i Japonii

Gość Sir Lancelot z Fotografii
Ja to doskonale rozumiem, ale uważasz, że przyszła para młoda też zrozumie? Negatyw ma swoją specyfikę, dla mnie to plus, ale większość ludzi ery facebooka i androidów w komórkach woli kolorowe, wygładzone, często przekombinowane zdjęcia z cyfry - taka prawda, a choć dla mnie smutna - co z tego? Ale żeby nie było, uważam suma sumarum Rewolucję Cyfrową za rzecz dobrą - negatyw hobbistycznie, cyfra do pracy.