Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

mam doła.....

Polecane posty

Te zmiany to już chyba od paru dni, bo cały czas się wiesz i nie pokazuje postów. Już myślałam, że mi ubliżasz tylko nie byłam pewna :P

dzieś nam się romantyk zapodział...Pewnie pisze sonety do kobiety, która go tak zafascynowała. NTB...gdzie masz zdjęcie koleżanko?

Niestety zdjęcie zostało zbojkotowane :) Już miałam dość tłumaczenia się czy słuchania wyzwisk :P Romantyk teraz śpiewa sonatę pod moim oknem :)

Jedyne wyzwiska jakie przychodzą mi do głowy związane ze zdjęciem, które miałas w stopce mogły byc wg mnie spowodowane jedynie zazdrością...No ale cóż

Jak powiedziałam, znudziło mi się tłumaczenie :) A tak przynajmniej mam spokój :) Maciek napisz coś a nie tylko "f" :) Myślę, że forum przeżyje brak mojego zdjęcia :)

Wiesz ja się nie przejmuję, tylko skoro ma to wzbudzać aż takie emocje to po co, odwraca wtedy uwagę od tego co piszę :)

Ja natomiast co do mojego zdjęcia słyszałem same skrajne opinie. od totalnie na nie w stylu Wojewódzkiego do na maksa na tak w stylu również Wojewódzkiego:D

Haha Ale Wojewódzki to przecież jest niczego sobie, to w sumie powinieneś być dumny:) Ja zostałam "najebaną lipnicką" Przepraszam za język, to cytat :P

heh...kurcze. jakby to powiedzieć? Wiem że to cytat bo to cytat ze mnie:O A co do wojewódzkiego to miałem na myśli nie jego wygląd tylko radykalność poglądów;)

Haha no to przynajmniej wiem, kto tak ładnie mnie określił :P Luz mam dystans do siebie :) Wojewódzkiego akurat lubię za to, że mówi co myśli, nie owija tego w bawełnę, to rzadka cecha w dzisiejszych czasach. Hmm ale czemu akurat to Ci powiedzieli jak pokazałeś zdjęcie ?:D Romantyk i Maciek chyba poszli spać.

nie nie. nie rozumiesz. Chodziło mi o rozbieżność opini jak u wojewódzkiego a nie, że jestem do niego podobny:P Maciek urżłeś się?:P