Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona32xxx

Nie mam w ogóle ochoty na sex, co zrobić?

Polecane posty

Nie wiem o co chodzi, ale po urodzeniu dziecka całkowicie straciłam ochotę na sex. Wcześniej było zupełnie inaczej. Nasz synek ma już trzy latka a ja jak nie miałam tak w dalszym ciągu nie mam ochoty na sex. OD jakiegoś czasu ciągle się o to kłócimy. Mąż podejrzewa, że mam kogoś na boku, a tak nie jest. Sex u nas jest raz na pół roku i to jeszcze musi się prosić. I nie jest tak, że go nie kocham czy coś, kocham go ale nie potrafię mu tego okazać tak jak kiedyś. Poradźcie co robić, bo jak tak dalej pójdzie to wszystko się rozpadnie. Podziwiam go za to, że wytrzymuje tak, tylko jak długo...

Gość pada_snieg___
co Cie najbardziej krecilo/podniecalo przed ciażą?

Gość pada_snieg___
,,

Gość ja nie mam partnera
ale tez nie chce mi się go miec:) nie mniej byłam wulkanem sexu:) kiedys...teraz mi się nie chce,no czasami,jakoś raz na pół roku może:O więc chyba jednak to mozliwe ze temperament się zmienia,albo jednak zycie nas za bardzo eksploatuje i juz na nic wiecej nie ma sie ochoty co do Ciebie,....musisz się przełamać,i oboje pracowac nad,,,odbudowaniem więzi fizycznej,musicie do siebie zatęsknić,być na siebie nakręceni,coś szepnąc z rana facetowi jak wychodzi do pracy,albo smsa napisac,trzaba popracowac nad atmosferą w związku,żeby wróciła namiętność

Gość pada_snieg___
hmm a np teraz kiedy zaczoł by robic Ci minete...nie sprawialo by Ci przyjemnosci..?

Gość pada_snieg___
..

Gość sex u kobiety rodzi się
w głowie,jak się kłócicie to wcale nie jest dziwne ze brak potem chęci na bzykanko