Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 On...25

ZDRADA

Polecane posty

Go艣膰 On...25

Zdrada Wasze opinie na ten temat :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
zdrada boli, jak kto艣 zdradza to lepieb by nie m贸wi艂 tego partnetowi, chyba 偶e chce zako艅czy膰 sw贸j zwi膮zek, nikt nie lubi by膰 zdradzonym, Jak tak poczyta si臋 histori臋 to mo偶na wyczyta膰 偶e przy艂apani zdrajcy nie mieli hojnie wynagradzani. zdrada, kto nie zna zdrajcy r臋ka w g贸r臋 hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktor marchewa
Zdrada to poczatek czegos nowego. Moja byla mnie zdradzila i odeszla. Ale w sumie to dobrze bo seks z nia byl marny. A teraz...mmmm...nowe zycia i pelno seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz,.,.,.,.,.,
przereklamowana sprawa i ke艂bie we 艂bie u tych co swiat sie im wali bo sie dowiaduj膮 ze zdradzeni zostali . Niezmienia to w zasadzie nic . bo.... i tak tam gdzie jest larum i tragedia najczesciej jest to kropla ktora przelewa czare goryczy . ob艂uda jest wszechobecna , bowiem zdrada , to ze sie w艂ozy艂o w inna dziurke jest najwazniejszym czynnikiem byc albo nie byc . nie wazne , z e ma偶 kochany , ze dobry , ze zarabia , ze przytula , dba , ca艂uje , ..... zdradzi艂 , kawa艂 huja i won z haty :) ob艂udnice zasrane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tiki_Taki
Boli tylko wtedy kiedy sie zaangazujesz. Dla mnie nie ma sensu, gdybym miala zdradzic to najpierw rozstalabym sie z partnerem. Tego samego oczekuje z drugiej strony. Gorzej o bycia zdradzonym jest bycie oszukiwanym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam do艣膰:(
Podnosz臋 r臋k臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martazpewnejkrainy
Zdrada bardzo podnieca to super sprawa. Polecam kazdej dziewczynie 偶eby spr贸bowa艂a chocia偶 raz:) Nie zachecam do jakis sta艂y spotka艅 i kochank贸w ale raz czy dwa nie zaszkodzi a super prze偶ycia. Ja zdradzi艂am ch艂opaka 3 razy i wi臋cej nie zamierzam ale by艂o przecudnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxgdynia
He he zdrada to lipa, nie zdradzamy z milosci czy dlatego ze jest nam zle ze stalym partnerem czy partnerka tylko dlatego ze zdradzajacy to zwykly kurwiszon. Koniec kropka. Nie zdradzilbym swojej kobiety nie tylko dla tego ze j膮 kocham i szanuje, ele wazny jest jeszcze moj kregoslup moralny, nie jestem scierka by skakiwac do lozka zbyle czym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdrada to
odbicie od rutyny,sposob na now膮 energie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przywi膮zana do S.T.
Zdrada, jest cholernie przykra dla os贸b zdradzanych (je艣li si臋 dowiedz膮), ale i w wielu przypadkach, wyrzuty sumienia zdrajcy, potrafi膮 zatru膰 mu 偶ycie na maxa :P A jeszcze jak si臋 oka偶e, 偶e kochanek/ka, zakocha si臋 na zab贸j w niewiernej osobie, z kt贸r膮 si臋 pieprzy艂a, to katastrofa murowana :D Smsy, telefony, maile... Je艣li nieszcz臋艣nik (ch艂opak/dziewcz臋) si臋 zadurzy, to wypl膮ta膰 si臋 z uk艂adu, kt贸ry w za艂o偶eniu mia艂 by膰 tylko "chwil膮 zapomnienia", jest niewyobra偶alnie ci臋偶ko. Zdradzi艂am. Facet si臋 zakocha艂. Uprzykrza艂 偶ycie. Szanta偶owa艂. :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe ilu/ile z Was tego
do艣wiadczy艂o . Zdrada .....dziwnie to brzmi a mo偶e kto艣 si臋 zastanowi 偶e skoro kto艣 Was zdradzi艂 to mia艂 tak膮 potrzeb臋 i niekoniecznie przesta艂 Was kocha膰. Dlaczego tak bardzo boicie si臋 偶e Wasz partner partnerka p贸jdzie do 艂贸偶ka z kim艣 innym ? Po mo偶e mu by膰 lepiej i Was zostawi ? Czy a偶 tak mamy niskie poczucie w艂asnej warto艣ci 偶e swoj膮 pozycj臋 w zwi膮zku opieramy na monogamii i zwyczajowym obowi膮zku "wierno艣ci" ? Ale co tam o p贸j艣ciu do 艂贸偶ka nasi partnerzy s膮 zazdro艣ni o to 偶e patrzymy na innych, rozmawiamy z nimi lub piszemy. Problem ludzi zdradzonych i ich b贸l w takiej sytuacji wynika tak mi si臋 wydaje oczywi艣cie z faktu 偶e wydaje nam si臋 偶e nasz partner/ka jest nam to "winny" a w skrajnych sytuacjach wr臋cz uwa偶amy 偶e s膮 nasz膮 "w艂asno艣ci膮 " i nie maj膮 prawa pragn膮c i po偶膮da膰 innych ani nawet okazywa膰 im sympatii 偶eby艣my nie poczuli si臋 zagro偶eni oraz skrzywdzeni. Moja rada pad艂a nawet w kilku filmach i programach pami臋tajcie Wasz partner nie jest Wasz膮 w艂asno艣ci膮 i nie jest ubezw艂asnowolniony ma woln膮 wol臋 i ma prawo robi膰 co chce i z kim chce oczywi艣cie dla Was idealnie by by艂o 偶eby 艣wiata za wami nie widzia艂 , ale jak kogo艣 kochacie to powinni艣cie pozwoli膰 na to 偶eby by艂 szcz臋艣liwy nawet je偶eli by艂by szcz臋艣liwy z kim艣 innym. Kiedy艣 nasza c贸rka wr贸ci艂a ze szko艂y i pyta Mamy : kochasz Pana Boga ? 偶ona odpowiedzia艂a : - nie A c贸rka na to : jak to nie ? przecie偶 Ty musisz czasami bywa 偶e nasze uczucia s艂abn膮 i gasn膮 ale czasem to tylko ciekawo艣膰 innej osoby ale nikt nie ma obowi膮zku kocha膰 kogo艣 tylko dlatego 偶e jest przez niego kochany tylko krowa nie zmienia zdania a ludzie na szcz臋艣cie tak i maj膮 prawo mie膰 inne ni偶 my troch臋 d艂ugie ale mam nadziej臋 偶e komu艣 odrobin臋 mo偶e pom贸c spojrze膰 inaczej na kwesti臋 wierno艣ci i zdrady KOCHAJMY BO CHCEMY I JAK CHCEMY A NIE BO MUSIMY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odka s艂owianka
Za zdrad膮 przecie偶 zawsze co艣 stoi...bierno艣膰 partnera, rutyna czy nawet zupe艂ny brak partnera np.z powodu emigracji. Ja tego do艣wiadczy艂am. Mam 10 - letni sta偶 ma艂偶e艅ski z czego 9 lat m膮偶 przebywa na emigracji. Nie chc臋 si臋 t艂umaczy膰, ale to czekanie po prostu mnie ju偶 wku**ia. Wysz艂am za m膮偶 bardzo wcze艣nie, jestem m艂oda a czu艂am i czuj臋 si臋 bardzo przez niego zaniedbana. I mo偶e bez szczeg贸艂贸w, ale nawet kaca nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe ilu/ile z Was tego
mam 20 lat za sob膮 i te偶 zdradzi艂em mnie najbardziej denerwuje 偶e moja ma艂偶onka by艂a cholernie zazdrosna zanim to zrobi艂em a jak mnie zacz臋艂a sprawdza膰 ( e-maile, telefony, gg ) a potem zacz臋艂a 艣ledzi膰 to ju偶 przybi艂o decyzj臋 o rozstaniu nie dal innej kobiety tylko z powodu jej g艂upoty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odka s艂owianka
M贸j m膮偶 te偶 mnie kontroluje. Rozmawiamy jednak o zdradzie - napisz wi臋c, z jakich powod贸w to zrobi艂e艣 i je艣li mo偶esz, jak si臋 po tym czu艂e艣. Powiem Ci, 偶e jestem bardzo zaskoczona moj膮 nawet oboj臋tno艣ci膮 na to, co zrobi艂am. My艣la艂am, 偶e kac mnie ze偶re.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 larissa69
zdrada to poj臋cie wzgl臋dne. ja bez oporu korzystam z roksy i umawiam si臋 na seks, a zdrada to dla mnie romans z innym, a nie mechaniczny seks ile osob tyle opini

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez byln ekstra:)
mam 23 lata moj facet zdradzil mnie kilka razy nawet z moja przyjaciolka zlapalam ich na goracym uczynku tak strasznie to bolalo za kazdym razem ale tak bardzo go kocham ze nie potrafilam odejsc nadal jestesmy razem ciagle to wraca nie potrafie zapomniec ale kochac tez nie moge przestac nie ufam mu i nigdy nie bede nie potrafie juz komus zaufac ale moje serce bez niego krwawi, mecze sie ale i zarazem jestem szczesliwa ze z nim jestem wiem glupia jestem ale to jest silniejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a pomy艣la艂 kto艣
s艂odka zrobi艂em to bo spotka艂em kogo艣 z kim mia艂em ochot臋 to zrobi膰 a ona podziela艂a t膮 ch臋膰, co do wyrzut贸w sumienia c贸偶 nie mam zbiera艂em kilka lat opierdol za 艣mia艂e rozmowy z kobietami o seksie i ich potrzebach najcz臋艣ciej przez internet wi臋c jak to zrobi艂em i nie by艂o to po z艂o艣ci czy z zemsty to przynajmniej wiem za co zbieram :) a tak powa偶nie to pokocha艂em inn膮 kobiet臋 te偶 w szcz臋艣liwym zwi膮zku i nikt z nas nie chcia艂 rozstawa膰 si臋 z dotychczasowym partnerem 偶yciowym. Traktowali艣my to jako wzbogacenie 偶ycia doczesnego . Mo偶e to zabrzmi dziwnie i ma艂o wiarygodnie oraz niewygodnie dla tych co broni膮 monogamii ale mo偶na kocha膰 wi臋cej kobiet i m臋偶czyzn tak jak matki kochaj膮 najcz臋艣ciej wszystkie swoje dzieci I poza tym jeste艣my lud藕mi kt贸rzy my艣l膮 i czuj膮 czasem tak偶e potrzeb臋 zbli偶enia z inn膮 samic膮 czy samcem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a pomy艣la艂 kto艣
s艂odka zrobi艂em to bo spotka艂em kogo艣 z kim mia艂em ochot臋 to zrobi膰 a ona podziela艂a t膮 ch臋膰, co do wyrzut贸w sumienia c贸偶 nie mam zbiera艂em kilka lat opierdol za 艣mia艂e rozmowy z kobietami o seksie i ich potrzebach najcz臋艣ciej przez internet wi臋c jak to zrobi艂em i nie by艂o to po z艂o艣ci czy z zemsty to przynajmniej wiem za co zbieram :) a tak powa偶nie to pokocha艂em inn膮 kobiet臋 te偶 w szcz臋艣liwym zwi膮zku i nikt z nas nie chcia艂 rozstawa膰 si臋 z dotychczasowym partnerem 偶yciowym. Traktowali艣my to jako wzbogacenie 偶ycia doczesnego . Mo偶e to zabrzmi dziwnie i ma艂o wiarygodnie oraz niewygodnie dla tych co broni膮 monogamii ale mo偶na kocha膰 wi臋cej kobiet i m臋偶czyzn tak jak matki kochaj膮 najcz臋艣ciej wszystkie swoje dzieci I poza tym jeste艣my lud藕mi kt贸rzy my艣l膮 i czuj膮 czasem tak偶e potrzeb臋 zbli偶enia z inn膮 samic膮 czy samcem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gumbas
wspaniala rzecz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anja707
Bez obrazy moi drodzy , ale poprzez badania psychologiczne , udowodnione jest , 偶e tak naprawd臋 spora cz臋艣膰 m臋偶czyzn (pisze cz臋艣膰) nie nadaje si臋 do monogamii. Tak to ju偶 z facetami jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odka s艂owianka
rozumiem u nas nie bylo uczucia poznalam go na kafe czysty uklad ale bylo tak jak nigdy dot膮d...Ty zbiera艂e艣 ochrzany od zony a ja ci膮gle wys艂uchiwa艂am:masz kogo艣 na bank i takie tam; jak mial i ma przyjecha膰 bardzo si臋 staram szykuj臋 dom, siebie...on jednak jest ci膮gle taki sam, rozmawiam z nim, nie rozumie moich potrzeb, nie stara si臋...dlatego nie 偶a艂uj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pada_snieg____
slodka slowianka caly czas sie spotykacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odka s艂owianka
spotkalismy sie raz ale mamy kontakt tel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxgdynia
Jezu jak ja wam wspolczuje ze zdradzacie. Nie potepiam ale zal mi was z innego powodu, z powodu wyborow, wybraliscie partnerow jakich teraz macie, niestety pochopne decyzje kosztuja. Ja jestem po slubie 9 lat i zmoja agusi膮 nawet nie pomyslelismy o zdradzie. Owwszem jedno o drugie dba zarowno w lozku jak i poza nim. Zyjemy tylko dla siebie mamy znajomych cieszymy sie zyciem kozystamy z niego ale nasza milosc chyba sama ustalila priorytety ja dla niej jestem a ona tylko dla mnie kwestia dopasowania, szacunku i napewno milosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do martazpewnejkrainy
Ale z Ciebie szmata. 呕al mi twoje faceta, nie ma szcz臋艣cia :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 52566161
Bez obrazy moi drodzy , ale poprzez badania psychologiczne , udowodnione jest , 偶e tak naprawd臋 spora cz臋艣膰 m臋偶czyzn (pisze cz臋艣膰) nie nadaje si臋 do monogamii. Tak to ju偶 z facetami jest -nie m臋偶czyzn, LUDZI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monogamia nie jest
nie jest regu艂膮 w przyrodzie , zazdro艣膰 niestety te偶 si臋 zdarza dosy膰 powszechnie, S艂odka sk膮d jeste艣 o ile o nie tajemnica maxgdynia ja przez 15 lat te偶 nie my艣la艂em i Tobie wsp贸艂czuje prze艣wiadczenia 偶e Ciebie to nigdy nie b臋dzie dotyczy膰 Co do pochopno艣ci decyzji to nie zgodz臋 si臋 z Tob膮 moj膮 obecn膮 jeszcze ale mam nadziej臋 nied艂ugo by艂膮 偶on臋 pozna艂em 34 lata temu i nic nie wskazywa艂o na to 偶e po 20 latach razem zechc臋 to zmieni膰 nie dla seksu z inna czy te偶 mi艂o艣ci do innej bo kocha艂em obie ale przez jej zachowanie i uwierz mi po latach z ludzi wychodz膮 rzeczy o kt贸rych nawet nam si臋 nie 艣ni艂o 呕ycz臋 Ci oby膰 nigdy nie do艣wiadczy艂 zdrady ani nawet zazdro艣ci o swoj膮 partnerk臋 bo Twoja naiwno艣膰 i chora zazdro艣膰 Ci臋 zniszczy a do tego dwa posty wy偶ej : nie os膮dzajcie a nie b臋dziecie s膮dzeni albo po 艣wiecku kto kogo przezywa tak samo si臋 nazywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxgdynia
Jasne macie racje poki co jest nam cudownie i jesli nadal bedzie tak jk jest nie przewiduje zdrdy nawet nie mysle o tym, ale tu ktos slusnie zuwazyl, jestesmy ludzmi i moze mnie spotkac nie mila niespodzianka, wtedy bede sie martwil' ale poki co dbam o ten moj ogrodek jakim nazywam rodzine.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do maxgdynia
czasami Twoje starania nie wystarcz膮 poza tym w zwi膮zku po wielu latach pojawia sie monotonia i znurzenie oraz niestety r贸wnie cz臋sto nasilona zaborczo艣膰 partner贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wstyd tak,ale z umiarem
takie przykre pogl膮dy dotycz膮ce krytykowania monogamii to niestety przewa偶nie maj膮 faceci :( bo nie wi膮z膮 seksu z mi艂o艣ci膮 i intymno艣ci膮,to takie smutne,tak bolesne....nawet nie wiem czy jest sens t艂umaczy膰 cokolwiek w tej kwestii,bo nie zrozumiej膮.. zgadzam sie 偶e ograniczanie kogo艣 jest chore,to znaczy nie pozwalanie mu np. patrze膰 na innych,rozmawia膰 z innymi,mie膰 swoje pasje,wychodzi膰 tylko ze znajomymi...ale moim zdaniem seks tylko w zwi膮zku dodaje mu wyj膮tkowo艣ci,odr贸偶nia znacznie od innych relacji,pozucie 偶e oddajemy sobie swoje cia艂o,swoj膮 intymno艣膰,偶e kochamy sie z mi艂o艣ci,偶e seks jest jej dope艂nieniem,偶e zbli偶amy sie do siebie i to taka nasza wsp贸lna tajemnica,nasza sfera erotyczna. Bo seks jest najintymniejsz膮 czynno艣ci膮 kt贸ra mo偶e po艂膮czy膰 dwoje ludzi,a jak jest jeszcze zwi膮zany z mi艂o艣ci膮,to ju偶 ca艂kiem. Dlatego tak boli gdy partner zdradzi,bo to tak jakby nie uwa偶a艂 tego co nas 艂膮czy za wyj膮tkowe,z艂ama艂 to. Gdyby ten b贸l wynika艂 z egoizmu to nikt z jego powodu nie mia艂by depresji przez ca艂e lata,nie pope艂nia艂 samob贸jstwa,ale raczej chcia艂oby sie zem艣ci膰 na partnerze,jemu zrobi膰 krzywd臋.Ja tak nie mam,partnerowi nic bym nie zrobi艂a,ja sama czu艂abym sie z艂amana,zniszczona,skrzywdzona.Nie mog艂abym jednak by膰 z kim艣 co mnie zdradzi艂,nie czu艂abym sie kochana,nie ufa艂abym,nie mog艂a pozby膰 si臋 b贸lu.Odesz艂abym,ale w naszym przypadku znaczy艂oby to 偶e on sam tego chcia艂,bo skoro sobie powiedzieli艣my patrz膮c w oczy "zdrada to koniec" to trzeba mie膰 tego 艣wiadomo艣膰.Nie by艂oby to wi臋c dla niego 偶adn膮 kar膮.Tylko dla mnie,偶e odda艂am sie komu艣 niew艂a艣ciwemu,偶e wierzy艂am mu na s艂owo. Druga rzecz kt贸ra tu boli to k艂amstwa,oszukiwanie,co z tego 偶e m膮偶 jak okre艣li艂 to matacz "dobry,przytula,ca艂uje" skoro w jaki艣 spos贸b ca艂a relacja jest sztuczna,bo m膮偶 ukrywa prawde o tym co robi,oszukuje a najbli偶szych z za艂o偶enia sie nie oszukuje i nie powinno tego robi膰? To boli gdy kto艣 kto wydawa艂 sie bratni膮 dusz膮,okazuje sie kim艣 obcym.. Mysl臋 偶e ca艂e nieporozumienie wynika z niedopasowania si臋 danych os贸b.Osoby kt贸re traktuj膮 seks na sportowo nigdy nie powinny wi膮za膰 si臋 z monogamistami bo uwaga,tacy te偶 istniej膮.Ja na przyk艂ad,nie wyobra偶am sobie seksu z kim艣 innym ni偶 ukochany,bo by艂by dla mnie gorszy,taki czysto fizyczny,to nie dla mnie. Dlatego bardzo by mnie bola艂o gdyby On tak bardzo pragn膮艂 innej,偶e ca艂y zwi膮zek ze mn膮 zaryzykowa艂by zdrad膮.To ma by膰 mi艂o艣膰? Gdy nie traktuje sie jej powa偶nie,zdradza sie,krzywdzi tym drug膮 osob臋? To przecie偶 nie tylko kwestia seksu,ale szacunku,zaufania i szczero艣ci. Bo jesli kto艣 jest w zwi膮zku otwartym,gdzie nikt wierno艣ci sobie nie obiecywa艂,nie ma mowy o 偶adnej zdradzie.Wiem 偶e sa ludzie kt贸rych nie bola艂by seks partnera/ki z inn膮 osob膮 i sami te偶 chc膮 to robi膰,te osoby widze razem w szcz臋艣liwych i szczerych relacjach. Trzeba ustali膰 co jest dla nas wa偶niejsze,bo dla mnie jest du偶o pi臋kna w oddawaniu sie dla jednej osoby z wzajemno艣ci膮...gdybym sama chcia艂a ten teges z innym no to nie 艣mia艂abym wymaga膰 od partnera wierno艣ci.Ale gdy sama nie potrafi臋 inaczej,to c贸偶 dziwnego w tym 偶e chcia艂abym by膰 rozumiana i podobnie traktowana...uwa偶am 偶e nie zas艂uguj臋 na oszukiwanie i nie pasuje do tych kt贸rzy s膮 zanadto jak dla mnie poligamiczni.Do艣膰 jest ludzi na 艣wiecie by sie podobiera膰 w pary,szkoda 偶e cz臋sto wierne osoby pozajmowane s膮 przez niewierne.By艂oby nam 艂atwiej sie wzajemnie odnale藕膰,gdyby poligami艣ci byli bardziej fair wobec wszystkich.Bo my jeste艣my uczciwi,oni te偶 powinni tacy by膰.Nie maj膮 po co ukrywa膰 swojej natury,przeciwnie powinni poszuka膰 ludzi podobnych do nich..dlatego zdrada to zawsze jest z艂o,bo nie ma nic dobrego w oszukiwaniu i zadawania b贸lu innym.Trzeba sobie zdawa膰 spraw臋 z tego 偶e to powa偶ny b贸l dla kogo艣,przera偶a mnie podej艣cie matacza do tej sprawy. Lepiej je zmie艅,nawet jak nie rozumiesz o czym pisz臋 i dlaczego zdrada to b贸l to po prostu miej sam膮 艣wiadomo艣膰,偶e to b贸l.I 偶e s膮 osoby kt贸re nie potrafi膮 sobie z tym poradzi膰,to by艂oby przyjemne te偶 by膰 tak膮 poligamistk膮,skaka膰 z kwiatka na kwiatek,ale jak sie zosta艂o obdarzon膮 inn膮 natur膮 to nie zmienie sie na si艂e,szukam podobnych do mnie,zawsze powiem szczerze 偶e nie poradzi艂abym sobie w otwartym zwi膮zku i to nie dla mnie.By艂by to otwarty zwi膮zek jednostronnie,bo ja i tak nawet za przyzwoleniem nie chcia艂abym z 偶adnym innym..

Udost臋pnij ten post