Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

HEJ DZIEWCZYNY mam do was pytanko ; nie wiem co mam myslec jestem w ciazy w 13 tyg .od poczatku objawy bardzo nie wielkie tzn moze z tydz bolaly mnie piersi,2 razy wymiotowalam.ogolnie bylam rozdrazniona ,humorki i te sprawy.ale jako tako wgl nie czulam sie w ciazy zbytnio.tyle ze nie mialam okresu.bylam juz 3 razy u lekarza ostatni raz 2 tyg temu bo mialam wysoka goraczke i balam sie czy z dzidzia ok ale serduszko bilo.ale teraz od tyg albo lepiej nie mam nic zadnych objaw,nic nie czuje wiadomo ze ruchow nie bede czuc bo to za wczesnie ale nie czuje sie wgl w ciazy czy to normalne?miala ktoras podobnie?licze na odp bo boje sie troche a wizyta za tydz.wiec prosze o rade:)

z objawami jest różnie :) raz są raz ich nie ma :) myślę że na pewno nie masz powodu do niepokoju :) ale zawsze możesz iść prywatnie na usg i w tedy się uspokoisz :)

Gość grzybniazchojnia
moze przyspiesz wizyte? nie bylam w ciazy ale w rodzinie zdarzyl sie przypadek ciazy obumarlej, ciezarna nie zauwazyla ze jest cos nie tak, ale ona wogole nie czula sie zle tylko caly czas dobrze, ja bym przyspieszyla wizyte na Twoim miejscu, ale tez nie panikuj, moze poprostu juz sie bedziesz czula dobrze w ciazy od tego tygodnia i tyle :)

dzieki tylko ja tak mam co tydz panikuje.ja ciagle na prywatnie chodze i co tydz te same mysli a zawsze co ide do lekarza okazuje sie ze jest ok poprostu taki mam charakter

najgorsze objawy sa do 12 tygodnia a ty i tak prawie nie mialas objawow wiec dlatego czujesz sie juz dobrze

ja mam taki charakter ze zawsze sie wszystkim przejmuje.zamiast sie cieszyc bylam juz na 3 wizytach mozna powiedziec nawet ze na 4 .co 2 tyg prawie.bo chyba ta goraczke tydz temu co milam wmowilam sobie zyby isc na pogotowie,uspokoilo mnie na 2 dni i potem znowu zle mysli;/czy ja jestem nie normalna?dodam ze to moja pierwsza ciaza i nie wiem jak to jest

mam nadzieje bom poki co wszystkie wyniki ok.tylko jedyna objaw teraz to nie mam sily nawet posprzatac czy pozmywac tak mnie to meczy.i jak zza szybko wstane to takie nie wielkie zawroty glowy

Gość Ja nie miałam
żadnych objawów ciąży typu mdłości, wymioty. Rozumiem Twój strach o maleństwo, też tak miałam zwłaszcza, że zdarzało mi się krwawić w ciąży. Teraz już czuje ruchy dziecka i strach już jest mniejszy:)

Gość grzybniazchojnia
a ja chyba umre ze strachu jak bd w ciazy, przez to co sie w rodzinie stalo. rozumiem Twoj strach. bede sie bac, ze pojde na badanie i sie okaze ze serce nie bije