Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salelsolll

Dlaczego wysokie kobiety wyśmiewają się z niskich?

Polecane posty

Gość salelsolll

są zazdrosne, czy jak? ile razy jest jakaś wysoka, to zawsze się nazywa te niskie mikronami, kurduplami, karłami... czyżby zazdrość?

Gość fkloerre
ja tez zauwazyłam że wysokie gardzą niskimi facetami może im glupio że sa wielkimi kobyłami, większymi nawet niz facet, taka przytyje 5 kg i już jest potężna a przyjęło sie że kobietka jest zawsze mniejsza

Gość salelsolll
moze i tak. ale to świadczy o komplekasch

Gość Kskdjdj
To małe atakują te wysokie żeby się wybić z tłumu, wysoka nie musi, ona ma wszystko.

Gość salelsolll
ona ma wszystko??? zapewne to jakas żyrafa napisała

Gość jhjhjh
moja droga jaka zazdrosc? i gdzie ty masz uszy bo jak narazie ciagle słychac i widac jak niskie wyzywaja wysokie od zyraf albo i jeszzce gorszych szybko wymieniając swoje atuty...

Gość jhjhjh
"może im glupio że sa wielkimi kobyłami" o własnie przykład zazdrosci :) "a przyjęło sie że kobietka jest zawsze mniejsza" kolejny przykład zazdrosci... nigdzie tak nie przyjeto chyba ze na zapadłych wioskach...

Gość jhjhjh
no prosze jak zgadłam z tą zyrafą :D niskie kobiety są takie przewidywalne :) jesli tak lubią byc niskie to po co sie odzywają w tych sprawach

Gość fkloerre
akurat znam duzo koleżanek które chciałyby być niższe, wysoka ma tez wielkie stopy jak kajaki i są agresywne w stosunku do zgrabnych filigranowych dziewczyn

Gość kloppppp
cdvdf

Gość Przemyslaf21111
Jedne zarówno jak i drugie czepiają się nawzajem , chodzi tu o charakter a nie o wzrost . A druga sprawa to jest internet nikt nikogo nie zna więc każdy pisze co chce nie zwracając uwagi na sens napisanych słów:p poprostu aby pogadać i oderwać się od samotności w realnym życiu piszecie to co wywołuje największe zamieszanie bo zawsze powstanie jakiś tam konflikt a osobom biorącym w nim udział nie jest nudno :) Haha

Gość jhjhjh
faktycznie miedzy 39 a 40 jest taka spora roznica :D akurat 40 jest najczesciej wykupywanym rozmiarem a polska słynie z liliputów, moje małe kolezanki mają 39... zresztą twoj poziom kultury jest tak samo niski co ty wiec, zegnam zakompleksiona filiglarowna kobietko! PS. dlaczego mali faceci sie za mną uganiają? czyzby FILIGLAROWNE kobietki im sie nie podobały? a 5 kg wiecej u wysokiej nawet nie widac a taka niska to zaraz sie toczy i wyglada załosnie, no i ciągnie kuprem po ziemi :) 🖐️

Gość uważammmm
ŻE WAŻNE SĄ PROPORCJE CIAŁA a nie tylko wzrost proporcje a do tego twarz co komu z byrzydkiej wysokiej ??? lub z brzydkjej niskiej .. A poza tym często wysocy meżczyżni wiążą się z niżyszymi od siebie kobietami a kobiety wysoki chyba rzadziej wiążą się z niskimi meżczyznami .. ale czasem też tak bywa .... Ja jestem średnia i osobiście lepiej się czuję gdy meżczyna jest trochę ode mnie wyższy ale już z bardzo wysokim czuję się jak kurdupel lub małe dziecko ....-i wiem że śmiesznie to wygląda ....

Gość Przemyslaf21111
I tak powstaje wyciągająca rozmowa na niskim poziomie :D bo na nic lepszego Was nie stać ;)

Gość uważammmm
a oprócz wzrostu ważne jest jak kobieta dba o siebie ... tusza , twarz o której pisałam no i trochę czasem charakter też się liczy , bo z kimś kto zieje nienawiścią do niskich czy wysokich chyba nikt chętnei się nei zwiąże Ludzie są różni , więc dajcie spokój , każdy jest jaki jest . i na szczęście gusty bywają różne ....:)

Gość opopopl
autorko nie badz smieszna, nie mozna zazdroscic niskiego wzrostu... kobieta która chce byc niska nie czuje sie dobrze sama ze sobą ale to tylko mały procent w porównaniu ze wszystkimi dziewczynami, ja bym w zyciu nie chciała miec nawet 1 cm mniej... ja mam bardzo ładne kolezanki i jak nie raz sie z taką pokazywałam to kazdy facet akurat na mnie patrzył maslanymi oczami, mimo ze obok mnie idzie niska ładna dziewczyna o egzotycznym typie urody

Gość opopopl
uwazam - powiedz to autorce którapo ktorej widac ze nienawidzi wysokich

Gość Ruchał bym wszystkie
:)

Ja jestem wysoka i nie wysmiewam sie z niskich choc lubie swoj wzrost. Kazdy jest taki jakim go Bog stworzyl.

Gość pupupu
ja tez znam jedną dziewczyne ktora chce byc niska a wcale wysoka nie jest i przyznam ze jest dziwna i same dwuje zbiera :D od innych kolezanek słysze ze jak to one by chciały byc takie wysokie wiec autorko kiepsko u ciebie z wymyslaniem

Gość madraglowaa
Taka natura ludzi,ze jeden drugiemu zazdrosci.Niskie kobiety rowniez wysmiewaja te wysokie(zyrafa,wiezowiec itp.)Sama jestem wysoka i pamietam,ile przez to mialam w szkole zlych dni.Na szczescie nie wpedzilo mnie to w kompleksy ale utwierdzilo,ze to zwyczajna zazdrosc tych kurdupli pod pache:D

Gość salelsolll
niska to zaraz sie toczy i wyglada załosnie, no i ciągnie kuprem po ziemi ahaha! no i o tym właśnie mówiłam :-P nie każda niska jest gruba

Gość uważammmm
wiecie co chyba coś w tym jest że meżczyżni wolą wyższe bo idąc z koleżanką która miała twarz brzydszą od mojej -[ to zdanie meżczyzn a nie mówj wymysł ] to jednak mężczyżni do niej więcej zagadywali .... To fakt chyba lubią wyższe ... Mam w sumie średni wzrost i zawsze chciałam być wyższa jest to jednym z moich kopmleksów - być może pozostało mi to z dzieciństwa , bo przyjażniąc się z wysoką zawsze widziałam większe zainteresowanią nią a nie mną .... Mimo że gdy widzieli nasze foto to każdy mówił że ja jestem zdecydowanie atrakcyjniesza .... Faceci lubią wyższe i trzeba sie z tym pogodzić :) ja sie pogodziłam i jakoś żyję :) Autorko nie mije żalu do wysokich bo to nie ich wina że my takie nie urosłyśmy ...

Gość MIckeyMouse69
Zapraszam na moją darmową sex pokazik na www.oncam.tv/pl/pp/MickeyMouse69 za zetony spełniam specjalne życzenia :)

Gość salelsolll
opopopl maslanymi oczami jeden na ciebie spojrzał, sukces życia! czy ja coś wymyślam? mowie tylko ze wysokie gidyje zawsze mają taaakie mniemanie o sobie, to już taki stereotyp

Ja jestem niska i nie wysmiewam sie z wysokich :-) i sama nie doswiadczylam z powodu niskiego wzrostu przykrosci.

Gość salelsolll
Sama jestem wysoka i pamietam,ile przez to mialam w szkole zlych dni ahaaa, czyli bycie żyrafą jednak nie jest takie cudowne? .i teraz przychodzi moment na dowartościowanie się wyzywaniem niższych od kurdupli, karłów itd zeby ukryć kompleksy: zwyczajna zazdrosc tych kurdupli pod pache JEST! mamy to!

Gość Toskaffka
Ja np nie wyśmiewam się z ludzi niższych od siebie. Jest wręcz odwrotnie, to oni wyśmiewają się z siebie przy mnie. Uważam, że niski człowiek ma w sobie to coś ^^

Gość salelsolll
to zawsze jest ten sam schemat:1) jestem wysoka i facet mnie rzucil/smiali sie ze mnie w szkole/nikt mnie nie chce 2) ale to wszystko wina tych, tych, tych KARŁÓW, NIEDOROBÓW, TYCH NISKICH BUUUUHU! i proszę, trafiłam :-)