Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet rudzielca

Do tych co byli na wakacjach w grajach południowych

Polecane posty

Gość facet rudzielca

Jak tam zachowują się faceci ? Moja dziewczyna wyróżnia się pod względem urody bo to jest wysokim zgrabnym rudzielcem. Nasłuchałem się ,że w krajach południowych faceci głupieją na punkcie kobiet z innymi włosami niz ciemne no i mam lekkie obawy np że jakiś arabus by mi ja porwał...itp ..czy moje obawy są słuszne ? Wiecie sam na obcym terenie to raczej swojej nie obronię ;/

Wyobraz sobie kolesi ala agent Tomek, tylko w wiekszej ilosci, rzucajacych rozne banalne teksty albo pogwizdujacych;) I jezdzacych skuterami. Jesli Twojej lasce tacy faceci nie pasuja, to mozesz smialo puscic ja nawet sama na wakacje;)

Gość POST komuna
to jej nie wsadzaj do airbusa, są inne srodki lokomocji :D

Gość karol z emeraldu
Jak nie jest blondynką, to możesz być spokojny. Na rude lecą tylko chłopy na Kafe (nie wiedzieć czemu) - południowców nie pociągają.

Gość facet rudzielca
ja tam się nie boję ,że ona mnie zdradzi czy coś. Chodzi mi bardziej o jej bezpieczeństwo. Pogwizdywać sobie mogą luz ,ale żeby mi z łapami na siłę do niej się nie pchali ,a mi po mordzie dali ...itp.

Gość ale pytanie...facet hehe
rude,to akurat tam nie robia specjalnego wrazenia!

Gość karol z emeraldu
[]

Gość facet rudzielca
Maciek .B ok to są włosi ,a np w takim Egipcie i tych krajach arabskich ? Nie porwie mi jej żaden fanatyk tylko dlatego że miał taki kaprys i sposobność ? No niestety w innym kraju ,a w szczególności z inna kulturą to jesteśmy zdatni na tych ludzi.

Gość karol z emeraldu
Errata: "Jak nie jest blondynką, to możesz być spokojny. Na rude lecą tylko chłopy na Kafe (nie wiedzieć czemu wszyscy oprócz Maćka B.) - południowców nie pociągają."

Gość karol z emeraldu
facet rudzielca: Porwanie to się może akurat wszędzie zdarzyć. Parę lat temu strasznie przestrzegano dziewczyny jadące np. na południe Francji (top 1: Marsylia), by szczególnie uważały w centrach handlowych, gdzie je porywano masowo w pseudo-przymierzalniach i sprzedawano jako żywy towar... v Ale na wycieczce np. w takiej Turcji masz spokój z macaniem: tam kobieta z Zachodu jest traktowana jako nieczysta, więc nikt Ci tej dziewczyny przynajmniej nie będzie dotykał, podrywał ani głaskał, jak to ma miejsce w płd. Europie.

to fakt- jak bylam na wakacjach w tamtych rejonach to faceci sa kulturalni, mili, widac bylo ze katem oka zerkaja, ale nie ma co sie marwic o jakas nachalnosc z ich strony.... Mnie to juz w ogole olewali bo czarne wlosy, ale nie zauwazylam aby kobiety o innym typie urody mialy problemu... Mam na Cypr Polnocny zamieszkaly przez Turkow

" Mnie to juz w ogole olewali bo czarne wlosy" to dlatego zwiad(BSA) cię wkurzał o to że jesteś żydówką ? :P nie przejmuj się

@facet: na Arabow uwazajcie, choc zalezy od kraju. Ale generalnie jak to muzulmanin, to chrzescijanka jest dla niego bezwartosciowa. A jesli jest niewierzaca to jeszcze gorzej.

Gość tytytytyty
dzwigam

Gość trochu
Już dała im dupy

tia, tylko oczy mu nie dawaly spokoju, w koncu stwierdzil ze mieszkam na jego ziemi i mam niebieskie oczy wiec mnie lubi, ba -za takie nawet zycie by oddal ;)

Gość yiym
ja ci odpowiem- bo sie znam na tym owszem beda ja adorowac, podrywac, a ajezlie bedzie sama i na to pozowli to bedzie seks cos jeszce chcesz wiedziec?

ostatni raz aby sprawdzic czy wrog sie nie czai za rogiem ? ;)

to racja- z ta adoracja to maja oni jakis "piaty zmysl"? Pomimo ze bylam z mezem, wchodze wieczorem do jadalni w hotelu, nikogo nie bylo, maz mial na chwile dolaczyc a tam..... porozsypywane na barze platki roz , swiece, a kelner- Marta, this is only for you.... i cos tam jeszcze mowil :O przy zalozeniu ze jakakolwiek by kobieta nie weszla, kazda by to uslyszala, jednak wrazenie to zrobilo.... ciekawe ile daloby sie poniesc chwili.....

Gość naloge
fajna muze masz w stopce :)