Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerka37291qaz

Czy jest możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość rerka37291qaz

W dni płodne poniosło mnie z moim chłopakiem i uprawiałam z nim petting. Wsadzał mi palca w pochwę, tylko przed tym nie jestem pewna czy nie dotykał sam siebie. Jeśli jednak tak było, że dotknął swojego penisa, na której był płyn preejakulacyjny bądź sperma, a potem wsadził mi go do pochwy, to czy jest możliwość ciąży? Śmieszne jest to pytanie...wiem... bo przecież, żeby doszło do zapłodnienia to nasienie musi być wtryśnięte, bo przecież zrobienie dziecka nie jest takie łatwe. Pytam, bo spóźnia mi się okres, a ja jestem typem panikary. Nie bardzo wierzę w ciążę przez takie coś, jednak pytam was o opinię. Proszę tylko bez głupich odpowiedzi.

Gość kolezanka franka
wszystko jest możliwe, nawet rzeczy któe wydawałyby się mało prawodpodobne, ale w tym przypadku uważam ,że jesteś panikarą. Bardziej ze stresu spoznia Ci się okres niż z powodu zajścia w ciąże.

Gość rerka37291qaz
No panikara to ja jestem i to straszna. Wiem, że chłopak nie jest głupi bo sam powiedział, że ryzyko zajścia w ciążę byłoby gdyby posmyrał się tam gdzie nie trzeba po wytrysku, a potem wsadził mi palca. On jakoś specjalnie się nie martwi. Ja za to chyba martwię się za nas oboje. Bo zaraz mam głupie myśli, że możę płyn preejakulacyjny, albo jednak sperma, o ktorej sam nie wiedział, że wypłynęła. Nie wiem, ale z moją wyobraźnią jest wszystko możliwe... ;p

Gość Onatakajedna88
Moim zdaniem malo prawdopodobne w twoim przypadku ale uwierz ze zrobienie dziecka nie jest takie trudne np moja siostra zaszla w ciaze podczas pierwszego razu a sasiadka pierwszego syna urodzila 23stycznia a drugiego 11grudnia.

Gość Onatakajedna88
Tego samego roku:)

Gość Lux deLux
czyli rodzi ła przedwczesnie? w 6 i 7 mies ????

Gość ldiitdyh
Lux deLux idź się poucz liczyć a dopiero później wchodz na kafe...

Gość to zalezy od organizmu kobiety
i siły plemników ja raz się spuściłem na pępek swojej kobiecie i cholery były tak silne że przenikły przez pępek no i zaszła w ciąze