Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

czy wodnista miesiaczka jest normalna?

Polecane posty

witam wszystkich. razem z partnerem staraliśmy się o dziecko. tydzien przed spodziewaną miesiączką zauważyłam, że piersi mam większe a brodawki lekko bolą. na początku miesiąca miałam uplawy, lecz potem nagle ustały. dzien przed miesiączką zauwazyłam, że z pochwy leci mi taki biały śluz. ale nie ciagle, lecz czasami. w dzien spodziewanej miesiączki równiez miałam sluz... ponadto mdliło mnie, czułam się jakbym miała zatrucie, i takie tam. a wieczorem... dostałam miesiączkę... tylko martwie się, poniewaz jest ona obfita i jakas taka wodnista. nie wiem co robić. czy to jest normalne? prosze o pomoc:(

Gość pewnie byłaś w ciąży
biochemicznej i poroniłaś . Po objawach to typowe

poroniłam??? Boże:((((((((( 28 mam do giekologa... Ale przy poronieniu dostałabym "miesiączkę" w terminie?? załamałam się:(

Gość jak masz sie zastanawiac
zrób test nawet kilka dni po hormon hcg jeszcze w tescie wyjdzie

Gość nie każda miesiączka
wyglada tak samo, więc nie stresuj się niepotrzebnie

a nawet jeśli to ciąża biochemiczna, jak ktoś zasugerował, to nie ma juz sensu robić testów, bo i po co? poza tym nie sądzę żeby to było akurat to, ponieważ przy poronieniu biochemicznym krwawienie byloby faktycznie obfite, ale nie wodniste, a wręcz przeciwnie- z silnymi skrzepami

Gość Jest miesiączka
nie ma ciąży. Mogła być a równie dobrze mogło jej nie być.

n

Gość aaaaaaaaaaaannnnv
nie normalne,zaklep maka:)

Gość kkkkkkkkkkkk
Jak okres jest wodnisty to radziłabym skontrolować poziom żelaza w krwi, ponadto wodnisty okres i to pojawiający się w terminie okresu to zwykły okres a nie żadne poronienie. Poronienie to opóźniony okre co najmniej o kilka dni , połączony z mocniejszymi niż podczas okresu bólami brzucha oraz z bardzo mocnym krwawieniem (nie krwotok ale mocniejsze niż drugi dzień okresu). Zrób test bo jeżeli byłaś w ciąży ;) to poziom gonadotropiny powinien tam jakiś być. Uważam że skoro dostałaś okres w terminie to wogóle nie powinnaś zawracać sobie głowy . Dla przykładu, ja straciłam ciążę w 7 tygodniu czyli jakieś 2 lub 3 tygodnie później i jest wielka róznica ;)...zwłaszcza że ja miałam zarodek i bijące serduszko. Pozdrawiam .

n

dzisiaj byłam u ginekologa. Zbadał mnie pomimo tego że mam krwawienia. podczas badania spojrzał sie na mnie i zapytał : pani nie jest w ciąży?? ja ogłupiałam i mówię ze nie wiem. dy się go spytałam czy jestem w ciąży to powiedział że nie wie. kazał mi zrobić test po krwawieniu... już nie wiem co o tym myśleć.:(

Gość test to
możesz zrobić podczas krwawienia:/ Nie musisz czekać aż się skończy:/Nie wiem po co czekasz i się zadręczasz...

Gość leć do
apteki po test a nie czekasz aż się skończy!!!

Gość olololololotrololo
Paulina no ale chyba krew nie leci cały czas non stop? Wtedy to by był już krwotok, a nie miesiączka.

Gość hbahahhahahahaa
sikasz do pojemnika i robisz test:/ Jaka krew???Mało kobiet w czasie okresu test robiło???Lepiej się zadręczaj dalej i nie zadawaj żadnych głupich pytań!Dziewczyny Ci piszą żebyś zrobiła, a ty i tak swoje":/

Gość ja nie raz
robilam w czasie okresu test.W czym widzisz problem???

no to jutro robie... tylko najbardziej zastanawia mnie to ,że lekarz najpierw zadał mi pytanie o ciąży a potem jak się zapytałam czy jestem w ciaży czy nie to odp że nie wie. Równie dobrze mógł mnie wysłać na badanie HGC we krwi tak?

wiesz, czekałam na miesiączke którą niby dostałam... więc pomyślałam że nie bedę robic. No ale lekarz kazał mi zrobić po krwawieniu więc jutro robię:)

Gość gość
i jak? co się okazało?

Gość gość
Mam pytanie . Miesiaczke mialam dostać 2 mają lecz mam nieregularnie ..3 maja test robiłam wyszedł negatywny 4 lekarz przepisal luteine dzis dostalam miesiaczke jednak jest wodnista nigdy tak nie mialam i niewielki skrzep wylecial. Co to moze znaczyc ?