Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkazlłaaaaaaaaa

usłyszałam że jestem beznadziejna matka!

Polecane posty

ja od swojuej usłyszałam że Synio chodził jak miał 7 miesiecy i sikał SAM na nocnik jak miał roczek a bigos podbno mu dawała jak miał 2 miesiące i przestawiła go własnie na prawą rękę dzięki jej zabiegom jest poyebany na mózgu i cud że nie chla jak ona olej starą małpę teściowa to nie rodzina a na pewno nie bliska osoba

Gość fsfsafa
witaj zla matko, tu pisze także zla matka jestem tak zla, ze policja mi dziecko zabierze. -katuje je-bo lezy na brzuszku(nie rozumie marcha, ze brzuch go boli to na brzuszek klade i gazy odchodza -bo ma mokro(wieczny refluks) -bo nie karmie piersią-jestem leniwa. to uslyszalam od gospodyni wiejskiej, wielkiej i glupiej jak stodola. cóż przykro jest za pierwszym razem, az zmienilam numer telefonu po takim sms, az mnie zatkalo. nazywala mnie tez tak matka, tesciowa nie-bo nie mieszkamy razem. nie uczylam jeszcze nocnika, kazde dziecko jest inne. jedno spi cale noce drugie jest upierdliwe i męczące. cóż ci powiedziec? odpowiedz jasna: -nie jest mama/pani/tesciowa osoba odpowiednia do pouczania mnie, jakby pani byla dla mnie autorytetem to bym sama zapytala o zdanie, ale niestety nie jest pani/mama/tesciowa.

Gość nocococo
24 miesiące, 25 miesięcy - co to za pisownia? :O nie prościej napisać że ma po prostu 2 lata? Jak będzie mieć 3 lata to napiszecie 36 miesięcy? :O

Gość a tak a propos
leworecznosc to leworecznosc i nie ma sie co nad tym rozwodzic, to tak jakbys dla zasady praworecznemu przekladala lyzke do lewej, ale z tym pampersem u dwulatki to jest przegiecie i mysle , ze wynika z wygodnictwa twego , bo wyjmujesz wyrzucisz do smieci zuzuty i dalej nastepny, ja jestem ze starszego poklenia gdzie nie bylo pampersow i dla siebie samej poniekad ale tez dla corki szybko uczylam siadac na nocnik , bo trzeba bylo prac na okraglo pieluchy teterowe, wiec mnie to wkurzalo , i meczylo i tyle w temacie. troche czadu trzeba byl;o poswoecic kiedy mala siedzial na nocniku i bawic sie wtedy z nia ale korzysc wymierna jednak bo i sie szybko nauczyla i czas jej poswiecilam:)

Gość oyhupo;ih
mnie babcia 'przerabiała' na praworęczność i dzięki temu potrafię większość rzeczy robić obydwiema rękami (w tym pisać i jeść); lewa ręka jedna jest lepsza w pracach precyzyjnych np wycinaniu

Gość qwerasdfzxcv
Ja tak uslyszsalam od lekarza rodzinnego.. A to dlatego ze karmilam piersia niecaly miesiac i do pracy wrocilam kiexy mlody mial troche ponad 3miesiace.. Tak samo uwaza moja mama, tesciowa itd..

Gość fsfsafa
beznadziejna matka to taka ktora nie kocha i sie nie stara, a wy sie staracie i kochacie.