Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało doświadczony pyta

Czy to już jest orgazm czy jeszcze czegoś brakuje ?

Polecane posty

Jak w temacie. Jestem raczej mało doświadczony w sprawach seksu. Ze swoją kobietą dopiero zaczynamy rozdział łóżkowy i poznajemy swoje ciała. Kochaliśmy się z 5-6 razy dopiero. Podczas palcówki ostatnio wiła się z niesamowitą siłą , wyginała , dyszała , krzyczała z pochwy coraz intensywniej leci jej śluz. No ,ale nic więcej się nie dzieje ..pare razy było tak ,że unosiła wręcz pupę tak do góry jak się wiła z roskoszy. Wiem ,że z pewnościa jej było dobrze ,ale czy to już był orgazm ? Bo mi się wydaje ,że powinien być jakiś "punkt" przełomowy ? tak jak ja dochodzę i mam skurcze mięśni kegla ..tak chyba kobieta mieć powinna ? jakaś pulsacja cipki czy jakoś tak ? ... sama mi powiedziała tylko ,że "byłem códowny i jak ja to robię ,że jej tak dobrze " wiem że to było szczere bo jak dam plamę to nic nie mówi. ...jak to jest u was ? Oczywiście traktuję seks głównie jako zabawę ,bez spinania się tylko dawanie przyjemności i jak będzie trzeba po po prostu poczekam aż ten orgazm się pojawi ..a może już jest ?

Wicie się to jeszcze nie wszystko - ale kobieta powinna wiedzieć czy miała, czy nie :D ale faktem jest, że jednym z objawów orgazmu są niekontrolowane skurcze pochwy - ponoc zdarzają się kobiety, które ich nie mają - więc do konca nic nie jest pewne. ale jezeli twoja kobieta twierdzi, ze było "cuuudownie" to obstawiam, ze jeszcze orgazmu nie miała.

no właśnie mi się też wydaje ,że brakowało tu jeszcze pewnego impulsu ...starałem się ją jeszcze podkręcić słownie żeby się skupiła na tej przyjemności .ja osobiście miałem raczej wrażenie ,że jestem bardzo blisko ,ale nie mogę wycelować w rytm ? siłę ? jakiś czuły punkt ...,ale wszystko przed nami nie od razu wszystko wychodzi :)

Gość nic. niech się sami przekonają
Tobie też raczej średnio było a raczej powiedziałbym, że to Ty nie miałeś przyjemności a ona moła na sero mieć co trzeba, tak się kończy rycie mózgów słabym facetom przez kolorowe pisemka dla pań

jeżeli to dopiero któryś tam raz z kolei wasz to nie ma co liczyć na trzęsienie ziemi. Nie oczekuj od razu cudu :D niektóre kobiety dopiero po latach współżycia zaskakują, a ty chcesz w pierwszej 10 orgazm zaliczyć ;)

Gość nic. niech się sami przekonają
x

.

dlatego pytam tutaj. Ważne ,że jej jest dobrze i że chce się kochać kolejny raz ze mną gdy jest ku temu okazja to w sumie mówi samo za siebie. Temat traktuję na luzie ..po prostu chcę znać wasze zdanie