Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnatika27

co polecacie do spania dla roczniaka??????

Polecane posty

Gość dawnatika27

drogie mamki:) maly ma rok i ma wstret do swojego lozeczka:( spi na kanapie obstawiony koldrami,kocami a na podlodze na noc lezy koldra jakby fiknol. chce mu kupic sofe nie wysoka,bo nasza kanapa ma 35cmwys. chodzi mi o cos niszego. co polecacie? nie biore pod uwage tych sof typu junior z allegro.

Gość dawna styczniowkass
Czesc Tika ;-)

Gość zonaKraka
Zwykłe łóżko z porządnym materacem. Może sam sobie wybierze? Można dołożyć barierkę żeby nie spadł.

Gość dawnatika27
czesc:) polecisz cos?bo jak widzisz mam problem.

Gość dawnatika27
na zwykle lozko brak miejsca.a pozatym chce cos malego:) takie cos jak z allegro tylko zeby materac nie lezal centralnie na podlodze.bo to dobre na lato.a w zimie to do bani ,a tym bardziej ze mieszamy na parterze.a piwnice pod nami nie sa ogrzewane.

O matko? A czemu wstret? Tak poprostu, czy cos zlego sie stalo? A nie lepiej kupic duzy materac i niech spi na nim na podlodze...ja bym tak zrobila. Albo materac z lozeczka poloz na ziemi i sprobuj czy bedzie tak spal.

Gość polecamy łóżeczko
!

Gość ale bym ci
przy tej grubości nic nie będzie ciągnęło od podłogi , zwłaszcza jak położysz to na dywanie

Gość głupiaś czy tylko udajesz
piżamę polecam

Gość dawnatika27
wsrtet z tego powodu ze malo miejsca.non stop sie obija mimo ochraniaczy.co chwila sie budzi. na kanapie nie to dziecko.spi od 20 do 8. materac odpada bo u nas zimno w pokoju gdzie spi.

Hmmmm A jakbys na podloge polozylam karimate(czy jak to sie nazywa) i na co materac z lozeczka...tak na probe , co maly na to...

No widzisz...kurcze to pomyslu nie mam . Moj synek 9 mies ma lozeczko ale z tych wiekszych, i mam nadzieje ze do 4-5 lat bedzie w nim spal.

Gość dawnatika27
pizame ma i to nie jedna. potrzebuje lozka dla niego. chce wkoncu sie wyspac bo on sie wysypia,a ja nasluchuje cala noc czy nie koziolkowal.

Gość ale bym ci
no to nie pozostaje nic innego jak kupić łóżko w ikei i zastosowac twróczość własną jeżeli chodzi o zabezpieczenie przed spadaniem :) siatka na ryby?:D wiem że to problem moja spałą na zwykłej sofie , z jednej strony sciana z drugiej nasza kanapa :)

Gość zonaKraka
Chodzi o to że jest zamknięty i nie może wyjść? Są łóżeczka ze zdejmowanym jednym bokiem, może w takim się będzie czuł dobrze. W Ikei są też łóżka rosnące, chyba do 140 cm. można je skrócić, później się rozszerza, raczej żadna kanapa nie będzie miała mniej. Materace z pianki odradzam, tak samo jak wszystkie sofy w których materac nie jest płaski, i na których się siedzi w dzień.

Gość dawnatika27
hhi siatka na ryby?dobre:) pozostaje chyba tak ze ja bende spala u niego w lozku a on na kanapie. pozatym to co robie jest niebezpiczne bo kanpa ma swoja wysokosc +koldra. moze lepiej mu nie dawac tej koldry?a dac ja na podloge? mamy a kiedy wasze dzieci mialy juz te poczucie konca lozka?

Ale jak juz pisalam wyzej i ktos teraz znowu Ikea ma lozka dla dzieci i one sa wlasnie nniskie bardzo...ww rozlozysz koc na podlodze i bedzie dobrze...

Gość dawnatika27
nie.nie o to chodzi.o brak miejsca na przewroty. kiedys mialam u siebie taka sofe niska.moze z 20cm miala po rozlozeniu,ale nigdzie nie widze takich.

A gdyby ktos zrobil ci taki stelarz paro cm i.na to materac?? Pare desek zbic i moze by cos bylo z tego.

A co z tzw lozeczkami torystycznymi? Tam nie masie gdzie udezyc. Syn moje szwagierki spal.w takim 3 lata..

Gość dawnatika27
sliczne:) ale ciut za wysokie.chodzi mi o takie zeby bylo na pozimie lozeczka obnizonego juz do konca.

Gość dawnatika27
a moglabys wkleic linka do tych lozek z ikei?

Gość dawnatika27
jutro poloze materac z lozeczka i zobacze jak bedzie spal.kurde do 9mc tak fajnie w nim spal.chyba ze chodzi mu o to,bo zasypia na kanapie a potem wyczuwa jak go przenosze ze jest w lozeczku?