Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 z fantazja

Revitalash-czy warta ceny?

Polecane posty

Gość 50 z fantazja

Moze ktos stosowal?Prosze o opinie,czy faktycznie jest to taki dobry produkt jak zachwalaja?

Gość warta każdych pieniędzy
do rzęs jest rewelacyjny! Generalnie nie potrzebowałam tej odżywki, bo mam swoje ładne rzęsy, ale jak zobaczyłam jak poprawiły się mojej mamie i bratowej to zwyczajnie im pozazdrościłam ;) Kupiłam tą odżywkę i na pierwszy efekt czekałam ok miesiąca. Na zewnętrznych kącikach powieki zaczęły rosnąć mi malutkie nowe rzęsy. Teraz po pół roku stosowania mam na prawdę długie i gęste rzęsy. Pomalowane wyglądają dosłownie jak sztuczne :) Polecam wszystkim, odżywka warta swoich pieniędzy i na prawdę działa. Najlepiej popytać dziewczyn które ją stosują, bo w necie opinie mogą być różne.

Gość 50 z fantazją
Już mogę odpowiedzieć sobie i innym,że na prawdę warto. Stosuję na brwi i rzęsy już dwa miesiące i sama się dziwię,co może taki specyfik.Brwi mam gęste,ciemne i błyszczące a rzęsy też się zagęściły i urosły.Polecam-odżywka warta tej wysokiej ceny,jak ktoś chce mieć swoje ładne brwi i rzęsy.

Gość Ziutka mutka
Na pewno nie zagęszcza rzęs! Moze jedynie powodować, że rosną grubsze i dłuższe.

Gość 25z?
Jeżeli nie zagęszcza,to jak nazwać to,że w miejscu,gdzie wypadły rzęsy i były"dziury" rosną nowe a stare zrobiły się wyraziste,nabrały zdrowego wyglądu i są długie? Prawie nie miałam brwi a teraz mami to śliczne..... Revitalash używają panie po chemii,żeby w miarę szybko odrosły wypadnięte brwi i rzęsy.

Gość Ziutka mutka
No wlasnie nie zageszcza - jak ktos ma z natury niezbyt geste rzesy czy brwi to nagle pomiedzy nimi nie pojawia sie nowe cebulki wlosowe. Rzesy i brwi moga rosnac w miejscach gdzie wczesniej wypadły, a takze mogą rosną grubsze i dłuzsze. Ta grubosc moze powodowac złudzenie, ze są bardziej gęste

Gość jaq
moja koleżanka używa już 4 miesiąc. rzęsy przed- cienkie, krótkie, proste. rzęsy po: krótki, cienkie, proste. nic się nie zmieniło, nic nie przybyło, nic nie urosło. morał jest taki: jak macie liche rzęsy, 3 na krzyż to nawet i revitalash nie pomoże.

Gość perrro
Jednym pomoże,drugim zaszkodzi,jak to w życiu bywa.... Na szczęście zaliczam się do tych pierwszych i brwi mam jak po hennie a rzęsy ciemne i wyraziste,że wcale nie muszę ich malować...

Gość gość
Niestety u mnie ta odżywka sie nie sprawdziła... Spowodowała u mnie zaczerwienienie oczu. Nie miałam nawet szans żeby sprawdzić czy jest skuteczna, bo po kilku dniach musiałam zrezygnować z kuracji... Natomiast zachwyciła mnie odżywka Realash. Kupiłam na stronie http://www. odzywka-do-rzes. pl (należy usunąć spację)i jestem bardzo zadowolona. Rzęsy są grubsze i nie pieką mnie oczy

Gość gość
u nie sytuacja była taka sama. Niestety odżywka Revitalash mnie uczulała. Z odżywki Realash jestem zadowolona. Warto jednak sprawdzić przed zakupem czy jakikolwiek środek nas nie uczula... A czy któraś z Was miała tak, że uczulenie pojawiło sie po jakimś czasie? nie od razu?

Gość gość
To,ze Revitalash moze na poczatku powodowac zaczerwienienie oczu,mowila mi o tym kosmetyczka.Tez mialam lekko czerwone,ale po kilku dniach minelo.U mnie jest poprawa,ale lekka.

Gość gość
Ja również chwale, rzesy długie jak nigdy wcześniej. Jeśli natomiast masz możliwość zalatwienia sobie recepty, to polecam tańszy sposób. Krople Lumigan na receptę P, koszt ok 8 zł, efekt dokładnie ten sam co po RL.

Gość gość
lumigan kosztuje ok 56 zł. owszem mogę załatwić receptę, ale z pełną odpłatnością. zresztą jeszcze tego brakuje, żeby brać refundację na lek, którego się nie potrzebuje, bo się ma kaprys robić z niego odżywkę!! szkoda mi takiej kasy szczerze mówiąc, zwłaszcza że czytałam, że rosną po tym tzw "krowie rzęsy" , co nie jest żadną atrakcją i osoby, które biorą te krople z powodu chorych oczu raczej sobie nie chwalą tych skutków ubocznych.

Gość gość
Revitalash nie ma w składzie lumiganu tylko jego pochodną, więc jest pozbawiona substancji drażniących. Zanim gdzieś kupicie revitalash, sprawdzcie dobrze zródło pochodzenia, bo moze wcale nie kupujecie oryginalu i stad te podrażnienia.

Gość gość
Revitalash nie ma w składzie lumiganu tylko jego pochodną, więc jest pozbawiona substancji drażniących. Zanim gdzieś kupicie revitalash, sprawdzcie dobrze zródło pochodzenia, bo moze wcale nie kupujecie oryginalu i stad te podrażnienia.

Ja nigdy nie próbowałam, dla mnie jest za drogi, ale polecam najpierw spóbować olej rycynowy:)

Gość gość
Hm.. zaczerwienienie to rozumiem. Ale ja miałam całe oczy czerwone i piekło jak diabli...

Odżywka na porost rzęs Realash - http://vk.cc/1Uke5D Nie spodziewałam sie takich efektów! Rzęsy są zauważalnie dłuzsze. Obecnie używam produktu tylko na górną linię rzęs ponieważ dolne urosły mi tak bardzo, że aż głupio to wygląda. Wszystkie obietnice zostały spełnione. Oprawa oka dzieki tej odżywce wyglada zniewalająco.! Rzęsy są ciemniejsze, grubsze, błyszczące i dłuuuugie

Gość gość
Ja od 2 miesięcy stosuję odżywkę realash którą zamówiłam od producenta http://track.realash.pl/product/Realash/?pid=144&uid=2186 ze względu na to że duzo jest podróbek z uboższym składem. Przyznam że rzęsy wyglądają świetnie. Są gęste dłuższe i nie wypadają. Z przetestowanych przeze mnie odżywek ta jest najlepsza.

Gość gość
juz przestancie z ta natretna reklama realashu ... sprzedajecie cos co w ogole nie dziala a mnie uczulilo!!!!! ale oczywiscie zero kontaktu z waszej strony

Gość gość
Nie stosowałam revitalash z powodu ceny. Używam 4 long lashes by oceanic. Tani, no tańszy ;) Co do grubości, to trudno mi ocenić, ale dłuższe na pewno są. Po nałożeniu tuszu mam fajna firankę. Jestem bardziej zadowolona niż z doklejanych. Nie wypadają, są ładne nawet bez tuszu. Mam zamiar stosować. Stosowałam też foltene i olejek rycynowy, ale efektów nie widziałam.