Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratujcie????????????

czy mam sie martwic -cisnienie

Polecane posty

na codzien mam niskie 100-115 na 70/80 tetno mam 80-90 a od 3 dni mam podwyzszone 130/86 ale tetno nizsze 68 i do tego bol glowy przez caly dzien taki uciskajacy dokuczajacy czy juz musze z tym leciec do lekarza? czy moze to byc od tego ze zaczelam cwiczyc czyli doszedl dodatkowy wysilek fizyczny? i przez dwa dni wypilam mocniejsza kawe niz zawsze ?

Gość za stodoła czerwoną
na razie jest w normie. Jeśli górna granica przekroczy 150 to zapytaj lekarza. Kawa podnosi głównie puls. Jeśli ćwiczysz dużo to nie pij kawy.

Górna granica to raczej 130 więc i tak jesteś w normie Bardziej bym sie martwił tym tętnem, jeśli masz 80-90 normalnie w spoczynku to masz chyba problem

Gość lisssisi
to po kawie ....... nic Ci nie jest po kawie ? mi jest b źle po kawie tętno dochodzi do 200 a serce rozsadza i mnie piecze w piersiach masakra ...... i juz nie pije kawy

Gość ja mam tętno
w spoczynku 80-95 czasem ponad 100

tetno zawsze takie mam a jestem niskocisnieniowcem i mysle ze juz przy 140 bym umarla:) jak odczuwam 130 no reszta niby w normie czasem te tetno jest i 7o pare zadko do 90 dochodzi ale 80-83 to taka srednia