Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmm ...

Szał z wózkiem :)

Polecane posty

Gość Hmmm ...

Dziewczyny, mam problem z wyborem wózka. 3w1 czy 2w1 ? Czy może wszystko osobno ?

Gość ja mam 2w1
ale dlatego że fotelik już mialam po pierwszym dziecku. Kupiłam mutsy evo. Gdybym nie miała fotelkika to z pewnością dokupilabym maxi cosi do kompletu i by bylo 3 w1

Gość bluahahah
Jak uważasz....foteliki z zestawu 3 w 1 sa jakies gorsze wg mnie często, tzn nie są niebezpieczne ale jakies takie mniej porządne mi sie wydaja, ja mialam wlasnie 3 w 1 - zalezy kiedy dziecko rodzisz...bo np spacerowka z tego wózka jest duża, ciężka, no ale z gondoli przerzucic" dziecko do razu do takiej typowej malej lekkiej spacerowki to wg mnie zbyt wczesnie,,,,moje dziecko jak mialo 5 miesiecy przerzucilo sie na spacerowke ta duza, a na rok juz normalna, takze wozek 3 w 1 posluzyl dokladnie jeden rok

Gość ale bym ci
2 w 1 !!!!! foteliki dołączane do wózków są beznadziejne, lepiej kupić używany dobrej firmy z atestami niż gówno do przenoszenia dziecka dołączone do wózka

Gość ja mam 2w1
tylko pamietajcie że 3w1 można fotelik zamontowaz na stelażu a tak lipa chyba to wszystko zalezy od tego kto czego częściej używa

Gość a jakiś
do 2w1 też można zamontować fotelik:/ Są do tego specjalne adaptery!:/

Gość a jakiś
wejdz sobie na bobowozki.pl tam są naprawdę fajne wózeczki:) Kup albo 2w1 i dokup fotelik, albo kup 3w1 w zestawie z fotelikiem maxi cosi:)

Ja sama jestem właśnie na etapie poszukiwań wózka, już prosiłam tu nawet o pomoc w tej sprawie:) Jestem jednak na pewno zdecydowana na opcję 2w1. Fotelik myślę, że warto kupić oddzielnie. Myślę, że musi to być porządny zakup, aby był na pewno bezpieczny. Do wielu wózków można teraz dokupić fotelik maxi cossi, a z tego co słyszałam to te foteliki są spoko. A masz już jakiś wózek na myśli? Coś wpadło Ci w oko. Sama szukam więc jestem ciekawa. Ja mam już kilka typów:) Ten mutsy evo, o którym tu wyżej mowa fajne te wózki ale trochę drogawe. Oglądałam już dużo z graco na przykład, ale różne opinie o tej firmie. Podobają mi się też modele z knorr baby, ale nie wiem już sama. Tyle tego wszystkiego na rynku, że człowiek głupieje:)

Ja mam 3w1 i jestem zadowolona moge na stelarz wózka zamontować fotelik a to jest super wygodne przy wyjazdach, mam x-landera xa i mogę go polecić w 100%

Aneczka2007_0 a ten xlander, który Ty masz to ile kosztuje? Taki zestaw komplet? Bo ja się coraz mocniej zastanawiam nad knorr baby Monaco. Z tym, że tu jest 2w1 i kosztuje około 1800zł, plus do tego trzeba kupić fotelik, tzn. do auta. Więc jestem ciekawa ile kosztuje taki gotowy zestaw?

Gość ncxdscndc
ja kupiłam zestaw x0lander z fotelikiem be safe za 1799 zl, Na allegro, przesyłka gratis:) Jestem bardzo zadowolona

dorotka_322 ten mutsy naprawdę fajnie się prezentuje, wygląda bosko, ale cena też BOSKA;) Kosztuje sporo, naprawdę, niestety mnie na taki nie stać ten Knorr baby monaco to około 1800zł więc jednak spora różnica, ale te mutsy faktycznie robią wrażenie