Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaWIkiego

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość MamaWIkiego

zostało mi kilka godzin aby napisac na temat jakie sa" Twoje plany noworoczne" oczywiscie mam problem bo nie umiem tego umiejetnie i krótka, rymem ukazac...prosze pomozcie bede dozzgonnie wdzieczna

Gość MamaWIkiego
mam cos takiego Nasze noworoczne plany rodzinne to przede wszystkim owiekszenie rodziny i do tego nieustannie dazymy, bo w rodzonie nas nie ominie i czas w miłej atmosferze płynie

Gość MamaWIkiego
Nasze noworoczne plany rodzinne to przede wszystkim powiekszenie rodziny i do tego nieustannie dazymy, bo w rodzonie samotnosc nas nie ominie i czas w miłej atmosferze płynie

Gość Mika2424242
Rodzina to ważna część społeczeństwa, wydobywa największe walory człowieczeństwa:)

Gość MamaWIkiego
dzieki idac innym krokiemmam cos takiego Nasze rodzinne plany noworoczne to zdrowe odzywianie i co roczne odchudzanie, spozywamy potrawy na parze gotowane w naszymnowym parowarze srednie nei? nic mi nie przychodzi do głowy w którym kierunku poksc myslałam jeszcze o czyms takiem Nasze noworoczne plany rodzinne to rodzinne wakacje, bogate w nietuzinkowe atrakcje, bo tam spełniamy marzenia.... i nie wiem jak dalej

Gość MamaWIkiego
czy nikt nie chce pomoc:(

Gość MamaWIkiego
chlip chlip

Gość rrtretretretre
ostatnie 3 h:(