Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padał deszcz.

moje SZYBKIE PRZYWIĄZYWANIE SIĘ mnie kiedyś zabije...

Polecane posty

Gość padał deszcz.

Jestem osobą delikatną i wrażliwą nawet bardzo. Po kilku nauczkach starałam się jak tylko mogłam nie przywiązywać się do drugiej osoby...pech chciał, ze po miesiącu znajomości przywiązałam się emocjonalnie do chłopaka...jak głupia czekam na jego tel, na niczym nie mogę się skupić, czytam książkę a i tak myślę o tym...przez 2 dni nie odbierałam tel, bo już spałam więc tak jakby nie mielismy kontaktu, dzis mielismy sie spotkac, pomyslalam, ze napisze, iz moje nieodzywanie sie bylo spowodowane spaniem, minelo dopiero pol godz, ja nie dostalam odpowiedzi i juz mi oczy łzawią! jak sobie z tym radzić?

Gość deutsche uber alles?
naucz sie wobec tego szybko odwiazywać :D

Gość padał deszcz.
łatwo powiedzieć...nie jestem naiwna, na początku znajomości jest normalnie ale po jakims czasie jak mnie wezmie to juz koniec :/ caly czas mysle kiedy zadzwoni, dlaczego jeszcze nie odpisal, no zabije mnie to...zaraz sie rozrycze a minelo pol godziny, pewnie pomyslicie sobie co za idiotka... np w nocy nie moglam spac, bo czekalam na jego tel, bo zawsze codziennie napisze lub zadz, zasnelam pozno, nieodebralam. dlaczego nie moge sobie poradzic, olac tego i nie myslec?

Gość padał deszcz.
z nerwów i tego nieustannego myślenia nawet jeść nie mogę...zjem 2 kanapki rano i jabłko jak dobrze pójdzie.

Gość padał deszcz.
teraz sie zadreczam, ze to przeze mnie, bo 2 dni dawalam na wstrzymanie, po zobaczeniu nieodebranych połączeń nic nie zrobilam...ogłupieje ;/

Gość
mam to samo tez mnie to kiedys zabije... damn

Gość padał deszcz.
chcialabym miec czasami na wszystko wylane, nie przejmowac sie takimi pierdolami ale nie moge. Jest mi z tym strasznie ciezko...

Gość padał deszcz.
prosze, poradzcie mi cos

Gość Jaaaaaa27777777
Trzeba było rano oddzwaniać albo pisać smsa. Śmieszna jesteś

Gość padał deszcz.
minęło 1,5 h i nic...ja pierdole

Gość może prysznic bierze..
,może sprząta..może jest na jakiś większych zakupach przy niedzieli..może coś robi na kompie..

Gość alfało psalm
jaki jest twój znak zodiaku ?

Gość padał deszcz.
sieć padła w playu...ja mam z pleya on też. Zadzwoniłam, bo myślałam, że umrę i okazało się, ze to ja nie odpisywałam od piątku a ja o niczym nie wiedziałam. Przyszło 8 wiadomości z piątku, soboty i dzisiaj... Mój znak zodiaku to bliźnięta ale co to ma do rzeczy?

Gość ja z kolei mam inny problem
mianowicie taki ze bardzo latwo, zbyt latwo zrywam kontakty, nawet jak kogos bardzo lubie