Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herolda1

O co chodzi z salatkami warstwowymi?

Polecane posty

Gość herolda1

Wiem, ze juz od kilku lat jest moda na te salatki, ale ciagle zastanawiam sie jaki w tym sens? Przeciez skladniki salatki powinny byc wymieszane - zeby smaki sie przenikaly. Jedyny plus to chyba ladny wyglad, ale na tym zalety takiej salatki sie koncza. Poza tym trudno nabrac taka salatke na talerz, bo trzeba grzebac w misce, zeby nalozyc kazda wartwe a na talerzy kazdy i tak miesza skladniki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdfdgdfgfdgdf
sprobuj tą http://www.wielkiezarcie.com/recipe41484.html Tylko bez selera na dole bo psuje smak , a kurczak dopraw gyrosem to się przekonasz :) Wg mnie najlepsze są warstowki , najszybciej schodzą na wszystkich imprezach , są po prostu pyszne !!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ta gyros jest boska!!!!! ale wczoraj jadłam klasycznie wymieszaną ale z orzechami i winogronem (kurczak ryż i majonez) była fajna. osobiście tęsknie za latem i sałatkami z owoców jak na zdjęciu http://toster.pl/tost/246028 teraz wszystko bez smaku....nie lubię zimy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehhhhe
fdfdgdfgfdgdf, chemia i konserwy utaplane w majonezie... to musi być "pyszne" :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja raz taką dobrą jadłam u znajomej: rzodkiewka, kukurydza, ogórek, majonez, groszek, jajko, ser żółty. Była pyszna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×