Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietna28tkaa

jak czytam te topiki mamusiek o ich dzieciach itd. to sobie mysle

Polecane posty

Gość bezdzietna28tkaa

'ja pierdole,ale one maja nudne i monotonne zycie' .wszystko sie kreci wokol dziecka. czy tylko ja mam takie odczucie?

Gość ma facet przemyślenia
a ty to masz fascynujące życie, że zajmujesz się czytaniem topików o cudzych dzieciach :D

Gość niemamamija
Nie tylko ty tak myślisz! Ja też tak myśle a mam 2 dzieci! Maż ma nas w dupie a ty zapitalasz wokol siebie i wokol dzieci,starasz itd i po choj to jak stary ci wszystko spitoli,a dzieci wkurwia.... Mam do siebie taki żal,żałuje ze niemogę cofnać czasu!

Gość niemamamija
Nie tylko ty tak myślisz! Ja też tak myśle a mam 2 dzieci! Maż ma nas w dupie a ty zapitalasz wokol siebie i wokol dzieci,starasz itd i po choj to jak stary ci wszystko spitoli,a dzieci wkurwia.... Mam do siebie taki żal,żałuje ze niemogę cofnać czasu!

Gość adsd343436767
Jak urodzisz to też się zmieni twój świat. Dziecko staje się twoim celem życiowym, czymś co cię motywuje. Jak masz dół to nie popełnisz samobójstwa bo wiesz, że musisz dać radę mimo wszystko właśnie dla tego dziecka.

Gość adsd343436767
@niemamamija gratuluję braku mózgu kiedy wybierałaś tego męża. Mądry polak po szkodzie.

ja powiedziałam jasno koleżankom "jak się zamienię po urodzeniu w taką pierdolniętą mamuśkę, dajcie mi potężnego kopa w dupę" moje koleżanki mówiły to samo i okazało się że całkiem dobrze wytrwały w postanowieniach. Kwestia charakteru

Gość większość moich koleżanek
które mają dzieci żałuje tego - ale czasu się nie cofnie

Gość niemamamija
Tak brak mózgu. Wiem. Byłam głupia. Kur...wiodlam spokojne zycie,dopoki nie poznalam tego psychopaty

Gość niemamamija
adsd3... I wiesz co gdybym miala odejsc to nie wiem czy nie lepiej popełnienić samobójstwa bo wyjdzie na to samo.

Gość niemamamija
Po za tym wiedziałam jaki jest,ale już nic nie mogłam zrobić.

Gość żonczaca
mnie bardziej wkurwia jak czytam topiki dziewuch które za wszelka cenę chcą faceta/męża , płaczą na forum że na randkę nie przyszedł, że poszedł chlać z kumplami szukaja tego chłopa z wścieklizną macicy a póxniej uradowane wychodzą za mąż następnie rodza dzieciaki i znowu płacz, że on nie ma pracy, że ciężko , że teściowa zła, że żałuje itp co za kurvy :O coś okropnego najpierw srają się za facetem a myśla że po ślubie zostanie prezesem Orlenu i będzie sypał kasą z walizek ja pierdoIe

Gość adsd343436767
Jak to nic nie mogłaś zrobić? Przywiązał cię łańcuchem czy wpadłaś z pierwszym dzieckiem i rodzina popchnęła do ślubu itp.

Gość niemamamija
Ja mam nadzieje ze ten moj zdechnie jak najszybciel. Modle sie o to

Gość niemamamija
adsd3 Miałaś kiedyś nóż przy gardle? Miałaś poprzypalane ręce od papierosów? Miałaś kiedyś powyrywane włosy? Kopał cie kiedyś ktoś az zaczniesz pluc krwia? Ja juz nie próbuje uciekać

Gość niemamamija
Po prostu sie wpierdolilam. Gdzie ja pójde? Na policje? Oni nic nie zrobia

Gość bezdzietna28tkaa
wokol czego.kogo kreci sie moje zycie? hmmm, chyba wokol mnie samej i mojego faceta. po prostu zauwazylam n apru topoikach- jest rozmowac powiedzmy o farbie do wlosow, jedna laska ma w stopce np .Julia urodzona listopad 2010 i juz zaraz przyjdie inna dziewczyna na topik i o tez mam corekcze z 2010 roku, ale cos ostatnio choruje, chyba przez ta pogode, nie spi po nocach itd. i juz rozmowa schodzi na dzieci ,ile i co jedza, kiedy spia, wymiana jakis rad itd. kiedy sie je kapie i w ogole. ja np. uwielbiam ta moja \wolnosc, dzisiaj np. ide wieczorem na obiad ze znajomymi, a moje kolezanki ktore maja dzieci nie moge bo 'musza dzieci wykapac i polozyc spac itd., a dziecko ma kolki ostatnio i nie chce go zostawiac itd. ' .

Gość kajatakaja
Mnie tez wkurzaja te mamuski, wiekszosc z nich to zaniedbane matrony,siedza w domu i z nudow wymyslaja topiki, a to dziecko sie zesralo, a to placze w nocy, a to ma kilke, a to niewie jaki wozek kupic,i takpierola non stopjednoito samo. Takie mamuski ,nudne kury domowe

Gość niemamamija
Po za tym ja tu juz kiedys prosiłam o pomoc, takie wsparcie choćby psychiczne i wiesz co? Podszywano sie tu pode mnie i oczerniano,wyśmiewano.... Wiec na co ja wogole liczylam,to cała kafe. Siedze tu 4 lata i mam staly,czarny nick pod ktorym nie chce pisać o tym co przeżywam

Gość mmmmmmmmmm.......
E, tam.. ja mam dziecko i moje życie jakoś nie kręci się tylko wokół niego, choć kocham go całym sercem. A jak się czyta forum o dzieciach, to wiadomo, że tam są głównie informacje o dzieciach. I to nie znaczy, że te matki tylko tym żyją.

Gość mmmmmmmmmm.......
A to czy się posiada dziecko czy nie, to jest tylko i wyłącznie sprawa osobista. Ja mam synka, na tym poprzestanę. Nie chciałam w wieku 50, 60 lat nagle zdać sobie sprawę, że jestem zupełnie sama, że nikt po mnie nie zostanie. Nie czułam się "pełna". Ale mam życie zawodowe i towarzyskie. I nie znoszę gadać o kupkach czy zupkach. Brrr.. jak urodziłam to koleżanki z dziećmi, chciały w kółko gadać o dzieciach! I choć sama jestem mamą, szlak mnie jasny trafiał!

Gość dzieci to same wady
zwłaszcza strata czasu i pieniędzy