Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsagsagas

"Ugotowani" TVN..skąd oni ich biorą do programu ???

Polecane posty

Gość dsagsagas

Mam wrażenie że zwykły szary człowiek nie dostałby się do takiego programu. Przecież tam każdy ma wielką luksusową chate. O co tu chodzi? Czyżby występujący tam ludzie to jakaś tvn-owska rodzinka?

Widze że chyba żadko oglądasz ten program. W 70% przypadkach występują ludzie przeciętni, ze zwykłym mieszkaniem w blokowisku lub nawet (!) w akademiku..

Gość trarara
Przecież nie dadzą brzydkiego mieszkania czy nudnego. Jak już to musi być z klasą. Na ulicach bida a w tvn kryzysu nie ma

Gość adsd343436767
To się nazywa telewizja aspiracyjna. Telewizja pokazuje ci ideały do których ty masz dążyć a jeśli ich nie osiagniesz to poczujesz się "inna". To prawda, te rodziny w programie to jakieś ustawki, po pierwsze jeżeli ktoś jest tak bogaty to nie ma tylu znajomych bo jeżeli chce się mieć pieniądze to trzeba zapie*dalać po 12h nawet jako prezes firmy czyli wtedy nie ma się czasu na kontakty.

Gość rzadko!!!!!!!
!!!!!!

Gość 1 i 2
ja ogladam pol na pol i za kazdym razem kiedy ogladam to wystepuja wlasciciele willi lub luksusowych mieszkan. nigdy nie widzialam aby byl ktos przecietny. tez nie wiem o co tam chodzi.

Gość dlaczego ten jej
ciekawe ze wszyscy ci bogacze z super wypasionymi chatami, autami i hobby sa tak bardzo napaleni na marne 5 tys. Ze sa w stanie dla ich zdobycia osmieszyc sie zanizajac konkurencji oceny. Raz widzialam jak sobie dawali od 2 do 5 punktow

Gość trarara
Porównaj sobie Angielską wesję a Polską. Anglicy żyją przeciętnie, czasem zadaża się ktoś bogaty. Jednak ogólnie mają mieszkanie takie same lub podobne. Nie robią też udziwnionych nazw potraw. W Polsce chce się pokazać że to zachód a tak naprawdę to mała kropla w morzu

Gość trarara
Polak przeważnie będzie wilkiem dla Polaka. Taka nasza mentalność. Niskie oceny, wyszkuany smak, wszyscy znają się na gotowaniu. Polacy nie umieją traktować to jako zabawy. Ich hobby też czasem jest przesadzone ale co zrobić. Każdy w Polsce ma modne mieszkanie, ładnie zrobione, dobrze zarabia. Ma wspaniałe hobby, mnustwo przyjaciół itp

Gość druid PanoramX
sprzedam pluskwy komplet, 12 sztuk wszystkie zdrowe, odkarmione jacys chetni? :classic_cool:

Gość DeboraKatzman
nie wiem co tam luksusowego, normalne mieszkania, tyle ze w nowych budynkach a nei PRLowskich klocach, wille tez faktycznie czasem sie zdarzaja ale rzadko.

Widziałam każdy odcinek i raz był chłopak na stancji, a drugi raz starsza pani z niewypasionym mieszkaniem. Reszta to już ustawki, wynajęte domy i takie sprawy.

W ogóle tvn jest śmieszny. Sąsiadka z góry była w perfekcyjnej pani domu. Jak wchodziła ta rozenek, to nie do tej klatki gdzie trzeba :D Pewnie tam było więcej roślinek :D

Gość emenems ona
ladna dzis byla ta czarna :D

Gość berta.coś
Dom mam ładny ,ale nikogo bym nie wpuściła za marne 5 tyś

Gość ....../.
Z ogłoszenia ,płacą ludziom śmieszne 100 czy 200 zł za robienie z siebie baranów ,to samo dotyczy trudnych spraw pocztówek z wakacji itp bzdur ,zobacz gumtre aż roi się od "program telewizyjny szuka" acha rozmowy w toku -to samo

Gość nie pociesze ale prawde powiem
bo tam jest selekcja i faktycznie nie każdy się kwalifikuje. TVN syfu nie pokaże :D

W większości mają ładnie, ale widziałam kilka mieszkań urządzonych meblami z Bodzia albo BRW a to żaden luksus, choć mogą sprawiać wrażenie ładnych :) było też kilka mieszkań za meblościankami takimi zupełnie niemodnymi, a kilka osób organizowało kolację w cudzym domu albo mieszkaniu. Poza tym jeśli ktoś sie zgłasza myśli o tym czy będzie miał gdzie przyjąć gości i czy chce żeby jego mieszkanie pokazywano w tv

Gość berta.coś
Tak ale w pamiętnikach czy w rozmowach w toku to występują debile/

Gość nie pociesze ale prawde powiem
pamiętniki polsatowskie i rozmowy tvn to są programy dla debili, target docelowy to wieś, tandeta, prostactwo, chamstwo w żywej postaci. Ugotowani to już ten lepszy przedział.